A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

" Посилка успіху". Втілення мрії разом із Klitschko Foundation!

Klitschko Foundation! Втілення мрії! Прийнявши участь в соціальному проекті у сфері освіти, спорту та науки " Посилка успіху" стали переможцями! В нагороду за участь отримали новий спортивний інвентар: м'ячі волейбольні, баскетбольні та футбольні, новенькі скакалки з регуляторами довжини та свисток тренера і форму для футбольної команди ліцею. Змінюємо все на краще, коли робимо це разом!!! ))) Учні ліцею, директор Ілючок М.І., заступник директора з НВР Костюченко Л.М., керівник фізвиховання Теремта І.Є., практичний психолог Синежук А.В., майстер в/н Верстак С.М., інженер-електронник Петренко О.М.)))

11:17 20.09.2019

Проект # СонячнийПерформанс #Малин #Пітчинг2019

Почався навчальний рік і почалася робота над реалізацією проекту # СонячнийПерформанс ДНЗ " Малинський професійний ліцей". Сьогодні відбулося засідання творчої групи проекту. Обговорили всі моменти підготовки до його реалізації ( створення інноваційного інтерактивного стенду з використанням сонячних панелей), що стало можливим завдяки Active Citizens Ukraine за підтримки Школа Медіа-Патріотів та фінансування British Council Ukraine і Малинська міська рада.

09:07 07.09.2019

ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО 2019-2020 РОКУ

Свято Першого дзвоника у новому навчальному 2019-2020 році в ДНЗ "Малинський професійний ліцей". Учнівську сім'ю ліцею знову поповнили першокурсники, а кращих педагогів відзначили грамотами та подяками від обласного управління професійної (профнсійно-технічної) освіти. (Свято пдготували учні групи Ш-2-9, керівники групи Пархомчук С.С., Духопела О.В. та музичний керівник Петухов В.В.)

08:56 02.09.2019

Всеукраїнська науково-практична конференція "Ремесла та промисли Поліського краю"

21 серпня у приміщенні районної бібліотеки імені В. Скуратівського відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Ремесла та промисли Поліського краю. Проблеми дослідження та популяризації». Цікаво доповідали учасники конференції про результати своїх досліджень народних промислів древлян. Викладач біології ДНЗ " МПЛ" Синежук А.В. виступила з питанням " Червець на Поліссі". 

09:11 21.08.2019

Перемога у пітчингу проектів від Британської та Малинської міської рад "Сонячний перформанс"

26 липня наш проект ""Сонячний перформанс'' став одним з переможців у пітчингу проектів від Британської та Малинської міської рад, тепер будемо реалізовувати - монтувати та встановлювати стенд з використанням сонячних батарей. У створенні цього проекту допомогли тренери Школи- Медіа- Патріотів, які покроково, змістовно і цікаво навчали нас формуванню та представленню ідеї проекту.

09:15 26.07.2019

Випуск 27 червня 2019 року ДНЗ "Малинський професійний ліцей".

90 випускників отримали дипломи кваліфікованих робітників та свідоцтва про закінчення повної загальної середньої освіти. З них є найкращі! Червоні дипломи отримали - Бабікова Дар'я, Ковальчук Вікторія та Гурко В'ячеслав! В добру путь, наша робітнича молодь!!!

15:01 27.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень