A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта"

12 березня в рамках Тижня Відкритого Уряду України в МОНУ відбувся круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта" за участі представників професійної освіти МОНУ та представників учнівського самоврядування закладів професійно-технічної освіти з Житомирської, Одеської, Рівенської, Сумської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської та Київської областей України. Житомирську область представляла Бабікова Дар'я - учениця ліцею, голова УР ліцею, голова учнівського самоврядування області. Дар'я піднімала на розгляд питання про підвищення стипендії, отримання статусу студентів та питання щодо ЗНО, а також достойно презентувала роботу УР в області.

10:30 12.03.2019

Святкування Масляної

Активну участь у проведенні Масляної взяли педагоги та учні ліцею з професії "Кухар; офіціант". Голова МК з професії Кулініч Л.М.)))

14:41 10.03.2019

Тиждень з професії "Кухар; офіціант"

Смачні вареники!!! Учні групи К-2-8 частували всіх присутніх у ліцеї. ))Тиждень з професії "Кухар; офіціант")) Керівники групи Данильчук О.П., Шевчук Л.В.))

14:41 07.03.2019

Заключний тренінг по попередженню торгівлі людьми

Заключний тренінг по попередженню торгівлі людьми відбувся минулого тижня в ліцеї. Тренерам були вручені сертифікати, а учні отримали подарунки. Фінансування даної програми відбулося за сприяння Міжнародної міграційної організації.

14:41 04.03.2019

Зустріч з представниками Малинського центру зайнятості

28.02.19.відбулась зустріч з представниками Малинського центру зайнятості на базі ліцею. Під час зустрічі були обговорені та затверджені подальші дії щодо спільної роботи в Центрі Професійної Кар'єри ДНЗ "Малинський професійний ліцей"

14:41 28.02.2019

Екскурсія на виставку "АгроВесна" у м. Києві

Учні по професії: "Тракторист-машиніст с-г виробництва, слюсар з ремонту с-г машин,водій автотранспортних засобів" та майстри виробничого навчання Важинський А.М. та Копейка І.П. , відвідали виставку "АгроВесна" у м. Києві.

10:26 26.02.2019

Стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області з професій електротехнічного напряму

З 18 по 22 лютого 2019 року на базі навчально-практичного центру ПТУ № 4 м. Бердичева організовано стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області з професій електротехнічного напряму. Програмою передбачено 12 годин теоретичної та 28 годин практичної підготовки для ознайомлення з інноваційними технологіями, методами та засобами навчання, сучасним устаткуванням, обладнанням, необхідним для здійснення якісної підготовки кваліфікованих робітників з професій електротехнічного напряму.

15:22 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень