A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Челендж: "Читаємо Шевченка"

07 березня у ліцеї було проведено челендж: "Читаємо Шевченка". З метою розширення знань здобувачів освіти про життя і творчість Тараса Шевченка, у дітей формують культуру мовлення через красу і багатство Шевченкового слова читаючи його поезію, виховуючи любов до свого народу та рідного краю (викладачі Світлана Ювченко та Наталія Козаченко) та підготовлено інформаційну виставку (бібліотекар Олена Будішевська).

14:29 07.03.2024

Виставка картин "Історії кохання на полотні"

5 березня здобувачі освіти ліцею разом зі своїми керівниками груп відвідали виставку картин: "Історії кохання на полотні", яку організували дружини Небесних Воїнів . Усі ці картини були написані під шквалом емоцій та переживань, під кожною картиною були короткі описи історії кохання, які розбила війна.

15:41 05.03.2024

Кваліфікаційні пробні роботи з професії "Кухар"

Змістовно та з  творчим підходом серед  здобувачів  освіти групи К-2-13  ("Кухар; офіціант") проведено кваліфікаційні пробні роботи на присвоєння  четвертого кваліфікаційного розряду з професії "Кухар". Майстри виробничого навчання: Ксенія Марценюк, Інна Семчук.

13:19 29.02.2024

Перегляд документального фільму: " The war is not over"

26 -27 лютого здобувачі освіти відвідали ЦКД м. Малина де переглянули документальний фільм: " The war is not over". Фільм створено, на основі реальних подій, про військові події, які відбулися на території нашого міста та громади навесні 2022 року. У дітей було багато емоцій, були сльози, обговорення та згадування того, що вони бачили і пережили.

15:01 27.02.2024

НМТ-2024

Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план організації та проведення Національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

11:01 23.02.2024

Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Слюсар-електромонтажник»

22 лютого 2024 року у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» ТВСВ м. Коростень пройшла Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти у групі ЕМК-2-1 з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Слюсар-електромонтажник».

14:42 22.02.2024

З міжнародним Днем Рідної Мови!

21 лютого у ліцеї відзначили Міжнародний день рідної мови. Здобувачі освіти розширили свої знання про історичний розвиток рідної мови, показали її велич і красу. Даний виховний захід відкрив дітям розум, гумор і мудрість нашого талановитого народу.

14:35 21.02.2024

До десятої річниці вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. ТВСВ м. Коростень

20 лютого у територіальному відділенні був проведений виховний захід до десятої річниці вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність.

15:00 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень