A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Корисна інформація на інформаційних стендах

Тривога — це природна реакція організму на стрес. Почуття страху, невпевненості або передчуття чогось поганого, яке супроводжується душевним дискомфортом. Сьогодні, в ситуації війни, кожен в тій чи іншій мірі переживає відчуття тривоги в певні моменти. У ДНЗ "Малинський професійний ліцей" є ряд змінних інформаційних стендів, де можна прочитати корисну інформацію здобувачам освіти, педагогам і батькам щодо методів самодопомоги при стресах, тривозі, страхах тощо та за допомогою QR коду перейти на

13:14 20.06.2024

Творчий проєкт «Кенді бар»

13.06.2024 року у ДНЗ «Малинський професійний ліцей»  проведена  практична частина творчого проєкту «Кенді бар».         Кенді бар – модний тренд (у  перекладі з англійської candy bar - це солодкий стіл).         Здобувачі освіти групи К-2-13 з професії «Кухар; офіціант» продемонстрували свої знання, вміння та навички з приготування кондитерських виробів (капкейки, панакота, тірамісу, еклери, мафіни, солодкі суші, тартар з полуницею, тістечко «Буше», рулет з кремом, сирний десерт) до банкетів «День народження», "День святого Валентина".

15:44 14.06.2024

"Рух - це здорово!"

До Дня захисту дітей під назвою: " Рух - це здорово!" у ліцеї, впродовж тижня, було організовано та проведено спортивні змагання з легкої атлетики (в рамках Всеукраїнського спортивного заходу).

14:44 07.06.2024

До Всесвітнього дня охорони довкілля

5 червня- Всесвітній день охорони довкілля. Військові дії завдали і продовжують завдавати значної нищівної шкоди українській природі виключної краси: знищені недоторкані праліси, ландшафтні місцевості лесових хвилястих рівнин з унікальними чорноземами степової зони, забруднені річки і рідкісні водно-болотні угіддя, пошкоджені екосистеми об'єктів природно-заповідного фонду – все те, що потребує нашої турботи, пильної уваги та комплексного відновлення. Дбайливе ставлення про довкілля в умовах війни стає не лише питанням виживання, а й відновлення національної ідентичності та гідності.

14:49 06.06.2024

"Ден і Рора проти корпорації С" в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"

Продовжуємо перегляд освітнього серіалу "Ден і Рора проти корпорації С", матеріали якого розроблені в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", з ініціативи першої леді Олени Зеленської. Вчимося піклуватися про власне ментальне здоров'я. Для цього не треба боротися з власними емоціями. Здобувачі освіти ліцею розвивали в собі навички управління емоціями та здатність керувати власним станом.

15:47 03.06.2024

Уроки ментального здоров'я в межах Всеукраїнської програми "Ти як?"

Війна — це марафон, дистанція якого нам невідома. Необхідно інвестувати ресурси у те, що допоможе його пройти з найменшими втратами. Плекаємо індивідуальну та колективну стійкість. Це — основа Всеукраїнської програми ментального здоровʼя, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

13:06 31.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень