A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Разом до Перемоги. Допомога нашим Захисникам

Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають нашу країну на передовій. Серед них і наші земляки-малинчани. Захисники 143 бригади 463 окремого піхотного батальйону, які вдячні за так необхідну допомогу, в такий складний і не простий час всім, хто не залишається осторонь, а намагається внести часточку своєї душі і праці у спільну мету - перемогу над ворогом.

10:54 27.03.2024

Тиждень з професії «Електрозварник ручного зварювання»

У ТВСВ м. Коростень ДНЗ «Малинський ПЛ» з 11 по 15  березня пройшов тиждень з професії «Електрозварник ручного зварювання», з метою підвищення рівня  професійної підготовки здобувачів освіти з професії, розвитку їх  творчої ініціативи та ділової активності, формування інтересу та розуміння необхідності і престижності до обраної професії.

11:23 21.03.2024

Стрічка пам'яті... Сілінський Богдан Володимирович

Скорбота і жаль знову прорізає ДНЗ "Малинський професійний ліцей". Війна обірвала життя, життя нашого випускника, нашого Героя, який боронив українську землю від російського окупанта, який був нагороджений медаллю за мужність і відвагу: "Захисникам Вітчизни"- Сілінського Богдана Володимировича 1996 р.н.

10:47 19.03.2024

Челендж: "Читаємо Шевченка"

07 березня у ліцеї було проведено челендж: "Читаємо Шевченка". З метою розширення знань здобувачів освіти про життя і творчість Тараса Шевченка, у дітей формують культуру мовлення через красу і багатство Шевченкового слова читаючи його поезію, виховуючи любов до свого народу та рідного краю (викладачі Світлана Ювченко та Наталія Козаченко) та підготовлено інформаційну виставку (бібліотекар Олена Будішевська).

14:29 07.03.2024

Виставка картин "Історії кохання на полотні"

5 березня здобувачі освіти ліцею разом зі своїми керівниками груп відвідали виставку картин: "Історії кохання на полотні", яку організували дружини Небесних Воїнів . Усі ці картини були написані під шквалом емоцій та переживань, під кожною картиною були короткі описи історії кохання, які розбила війна.

15:41 05.03.2024

Кваліфікаційні пробні роботи з професії "Кухар"

Змістовно та з  творчим підходом серед  здобувачів  освіти групи К-2-13  ("Кухар; офіціант") проведено кваліфікаційні пробні роботи на присвоєння  четвертого кваліфікаційного розряду з професії "Кухар". Майстри виробничого навчання: Ксенія Марценюк, Інна Семчук.

13:19 29.02.2024

Перегляд документального фільму: " The war is not over"

26 -27 лютого здобувачі освіти відвідали ЦКД м. Малина де переглянули документальний фільм: " The war is not over". Фільм створено, на основі реальних подій, про військові події, які відбулися на території нашого міста та громади навесні 2022 року. У дітей було багато емоцій, були сльози, обговорення та згадування того, що вони бачили і пережили.

15:01 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень