A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Стрічка пам'яті. Галажу Олександр Володимирович

Знову втрата... Знову, вкотре, війна без жалю забрала ще одне молоде життя, життя ще одного нашого випускника, нашого Героя, який боронив українську землю від російського окупанта - Галажу Олександр Володимирович 1999 р.н. Страшно гортати цю стрічку пам'яті ліцею.

09:09 13.11.2023

В рамках благодійної акції "Смілива гривня"

В рамках благодійної акції "Смілива гривня" здобувачі освіти ДНЗ "Малинського професійного ліцею", які проживають у гуртожитку об'єднали зусилля та зібрали кошти для допомоги українській армії.

09:32 09.11.2023

10 точних фактів про наркотики

Чи задумувалися ви про вплив наркотиків? Незаллежно від походження, наркотична речовина- це отрута, що нищить людський організм. Наркотики змінюють свідомість людини, руйнують пам'ять, пригнічують емоції, викликають сильну психологічну і фізичну залежність.

10:12 08.11.2023

Подяка за участь у патріотичному заході "Слава героям незламної країни!"

Подякою Департементу освіти і науки ЖОВА,  Житомирського державного будинку художньої та та технічної творчості була відзначена вихованка гуртка "Srarlight" Юлія Кульганек за участь у патріотичному заході вшанування захисників та захисниць України "Слава героям незламної країни!"

15:59 30.10.2023

Вибори нового правління УР

Надзвичайно важлива подія для учнівського самоврядування ліцею - вибори нового правління: голови та його заступника, які відбулися 26 жовтня. Крім того, це нові ідеї заходів, нові думки та рішення. А найголовніше - відповідальність тих, хто бере участь у виборах, і також тих, хто голосує!

16:44 27.10.2023

Випуск слухачів з професії Швачка

ДНЗ "Малинський професійний ліцей" випустив слухачів з професії Швачка (рівень кваліфікації 2 розряд) на замовлення міжнародної організації з міграції, представництва в Україні.

14:12 27.10.2023

Стрічка пам'яті. Сичевський Андрій Іванович

Страшна звістка вже у котрий раз прийшла у ДНЗ "Малинський професійний ліцей", знову страшна війна забрала молоде життя нашого випускника- Героя, який боронив українську землю від російського окупанта - Сичевський Андрій Іванович 18.12. 1998 р.н.

11:04 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень