A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

У ДНЗ "Малинський професійний ліцей" пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого була профілактика запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування навичок безпечної поведінки на дорогах, удосконалення та узагальнення знань з безпеки дорожнього руху.

08:36 23.04.2024

Волейбольна гра з представниками чеського товариства " Сокіл"

Суботній вихідний день в нашому місті навіть під час війни зібрав разом не лише малинчан, а й друзів з Чехії. Багато з нас стали учасниками благодійного забігу" Біжу за ПЕРЕМОГУ". На стадіоні були змагання, чудові виступи і розваги дітей і для дітей і, звичайно, нагороди та подарунки. А потім спортивна зала Малинського професійного ліцею зустрічала представників чеського товариства " Сокіл", малинських соколят та студентів ліцею. Атмосфера була надзвичайною! Майже чотири години присутніх захопила волейбольна гра! Тут були і показові силові вправи , і знайомство з стройовими і фізичними вправами за чеською програмою...

17:13 20.04.2024

Запрошуємо на День відкритих дверей

До уваги батьків та учнів 9 класів. Запрошуємо Вас на День відкритих дверей в ДНЗ "Малинський професійний ліцей", що відбудеться 25 квітня 2024 року. Початок о 10:00.

09:25 18.04.2024

Тиждень здоров'я під назвою: "Без здоров'я немає щастя"

Привернути увагу всіх учасників освітнього процесу: здобувачів освіти, їх батьків, педагогів, до питань фізичного розвиику та валеологічного виховання здобувачів освіти у ліцеї було проведено  Тиждень здоров'я під назвою:

15:35 06.04.2024

"Моя лялька-мотанка, ниточкою змотана. Оберіг мій на землі, талісман мені в житті"

Вже декілька років у територіальному відділенні нашого ліцею бібліотекар Олена Будішевська вкладає свою душу та показує і передає своє уміння по виготовленню народної ляльки здобувачам освіти ліцею.

09:52 06.04.2024

Виховний захід на тему: "Мінна безпека. Правила безпеки в галузі"

28 березня у закладі освіти було проведено виховний захід на тему: "Мінна безпека. Правила безпеки в галузі". Захід провели головні інспектори відділу запобігання НЗ Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області Каленюк Сергій Олександрович та Мороз Олександр Валерійович.

09:50 29.03.2024

Разом до Перемоги. Допомога нашим Захисникам

Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають нашу країну на передовій. Серед них і наші земляки-малинчани. Захисники 143 бригади 463 окремого піхотного батальйону, які вдячні за так необхідну допомогу, в такий складний і не простий час всім, хто не залишається осторонь, а намагається внести часточку своєї душі і праці у спільну мету - перемогу над ворогом.

10:54 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень