A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Про підтримку Всеукраїнського проєкту "МІШЕЧОК"

Дата: 29.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 210

З 12 по 30 квітня триває обласний етап Всеукраїнського проєкту "МІШЕЧОК", мета якого виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвиток екологічного волонтерського руху в Україні.

В нашому ліцеї з 2005 року діє волонтерська організація, активними учасниками якої є як здобувачі освіти , так і педагоги та інші працівники ліцею. Одним з напрямків діяльності волонтерів закладу є збереження навколишнього середовища та вирішення екологічних проблем, таких як зменшення забруднення природних ресурсів та марнотратного їх використання. Тому ми активно долучилися до проєкту "МІШЕЧОК". Адже торбинки з тканин- це один з найпростіших варіантів для зменшення використання поліетиленових пакетів у побуті.

Проєкт «МІШЕЧОК» дав нам можливість втілити в життя задум про перехід з пластикового пакування на торбинки з натурального матеріалу, які є найкращою екологічною альтернативою.  В свою чергу це сприятиме поширенню екологічного мислення, звичок та виховуватиме у молоді здатність практично впливати на розв'язання екологічної проблеми. А також прагнемо, щоб використання цих торбинок стало щоденною корисною звичкою – альтернативним пакуванням  при покупці товарів.

Результатом нашої колективної роботи стало пошиття 278 мішечків, які з’являться у багатьох сім’ях наших педагогів та здобувачів освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень