A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області з професій електротехнічного напряму

З 18 по 22 лютого 2019 року на базі навчально-практичного центру ПТУ № 4 м. Бердичева організовано стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області з професій електротехнічного напряму. Програмою передбачено 12 годин теоретичної та 28 годин практичної підготовки для ознайомлення з інноваційними технологіями, методами та засобами навчання, сучасним устаткуванням, обладнанням, необхідним для здійснення якісної підготовки кваліфікованих робітників з професій електротехнічного напряму.

15:22 25.02.2019

"Шляхами подвигу, шляхами слави"

"Шляхами подвигу, шляхами слави", під такою назвою відбулася тематична лінійка присвячена Героям АТО та Героям Майдану. Учні з цікавістю слухали розповідь про події в зоні АТО від випускника ліцею, що є воїном на сході держави, Юрія Буца. Вшанували загиблих воїнів, що загинули обороняючи нашу державу від ворогів. Підготували захід учні гуртка "Музейна справа" та практичний психолог Синежук А.В. Бібліотекар Левченко Н.П. ознайомила всіх присутніх з тематичною виставкою.

15:22 25.02.2019

День рідної мови

Цікава,змістова виставка до Дня рідної мови в ліцеї. Підготували викладачі-предметники Ювченко С.А. та Козаченко Н.І. разом з учнями ліцею.

15:22 25.02.2019

День Святого Валентина

Активні учасники учнівського самоврядування ліцею весело та дружньо організували та провели акцію "Подаруй Валентинку другу")))

10:09 15.02.2019

Екскурсія до Київського національного університету культури і мистецтва

07.02.2019 року учні третього курсу ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відвідали цікаву екскурсію, побувавши у Київському національному університеті культури та мистецтва. Учні з цікавістю слухали кураторів різних спеціальностей та оглянули навчальну та практичну базу різних кафедр. А саме: Журналістика; Міжнародні відносини; Культурологія; Кіно і телемистецтво; Мистецтво; Хореографія; Дизайн; Музичне мистецтво та Готельно-ресторанний бізнес. А на завершення учні отримали масу задоволення від спілкування з ректором університету Михайлом Михайловичем Поплавським.

14:45 13.02.2019

"ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ"

Вічний подвиг молодих героїв Крут, їх жертовність, в ім'я незалежності України, вшанували учні ліцею.          29.01.2019 року класний керівник Грибан В. А. та учні групи Т-3-11 підготували змістовну виховну  годину, а бібліотекар Левченко Н. П. підготувала книжкову виставку по темі, яка була представлена учням та працівникам ліцею.

13:06 30.01.2019

День Соборності України

22 січня в Україні відзначили 100 років Соборності нашої держави. Цього дня в ліцеї була проведена відкрита виховна година "ВЕЛИЧНА УКРАЇНА" (готували класний керівник Возна Н. В. та учні групи Т-2-6), а в гуртожитку учні ліцею разом з бібліотекарем  Левченко Н. П. провели патріотичну виховну годину та підготували малюнки і вироби з тіста, що символізують єдину соборну державу.

15:18 25.01.2019

Волонтерство

В день Святого Миколая учні ліцею та керівники гуртків "Креативна майстерня" Башинська В. М., "Шарм" Козакевич Т. В. та "Сучасна пісня" Петухов В. В. спільно з БО БФ "Волонтер - 2015", відвідали Потіївську шкоу-інтернат. Учні привітали дітей зі святом прийнявши участь у концертній програмі з танцями та піснями. Гарно попрацювала і УР ліцею "Ровесник" (голова УР Бабікова Д.). Під час проведених акцій в ліцеї були зібрані кошти та закуплені подарунки для 13 дітей Потіївської та Вишевицької шкіл-інтернатів та передані учням.

14:42 26.12.2018

Всеукраїнський конкурс творчості "За нашу свободу"

12.12.2018 року учениця ІІІ-го курсу, учасниця гуртка "Юний журналіст", Рудницька Юлія, зайняла ІІ-ге призове місце у Всеукраїнському конкурсі творчості "За нашу свободу", серед учнівської молоді (вірш - "Чекаю на тебе солдате!"). Керівник гуртка, викладач зарубіжної літератури Козаченко Наталія Іванівна. Вручення диплому переможця, який отримала Юлія -        м. Київ, будинок офіцерів ЗСУ.

12:37 26.12.2018

Всеукраїнська олімпіада з трудового навчання

14.12.2018 р. відбувся ІІ-й етап ІІІ Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (виготовлення швейних виробів), який проходив на базі Київського національного університету технологій та дизайну. Учениця ІІІ-го курсу Бабікова Дар'я, що навчається за професією: "Швачка; кравець", стала переможцем. І-ше призове місце за виконане завдання - побудова та виготовлення макету спідниці шести клинів. Підготувала ученицю викладач ліцею Пархомчук Світлана Сергіївна.

12:37 26.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень