A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

До 80-річчя з дня народження нашого славетного земляка Василя Скуратівського

«Я намагався відтворити дух епохи». Під такою назвою пройшла літературно-мистецька зустріч, організована Малинськими міськими бібліотеками до 80-річчя з дня народження нашого славетного земляка Василя Скуратівського. Щиро вдячні всім, хто прийшов на зустріч. Своїми спогадами про товариша поділився Василь Сташук. Читала вірші Наталія Єфіменко. Чарували співом Ольга Гура та Олена Верстак. Подарувала радість від своїх робіт Марина Горай. Особлива наша подяка за участь у нашому заході учням ліцею Остапову Віталію, Майстренко Зорині, чарівному дуету Гаєвська Ангеліна та Ковальчук Юлія, а також учню школи-ліцею №1 Євгенію Козленку. Дякуємо адміністрації Професійно технічного ліцею за підтримку в організації зустрічі. Окрема наша подяка за всебічну допомогу Г.В. Мілевській та В.В. Петухову.

10:50 25.10.2019

Зустріч з випускником навчального закладу Гажо Денисом

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Зустріч з випускником навчального закладу Гажо Денисом, який досягнув гарних професійних успіхів працюючи водієм міжнародних перевезень.))) Професія "Тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів")))

10:41 25.10.2019

Урочистий захід в рамках проекту "Ім'я Героя на карті міста", вахта пам'яті О. Гулькевича

До Дня українського козацтва, за участю міської бібліотеки, в ліцеї був проведений урочистий захід в рамках проекту "Ім'я Героя на карті міста", вахта пам'яті О. Гулькевича. На заході були присутні: мама Героя - Ніна Дмитрівна, бійці АТО Юрченко Леонід та Ванек Олександр та волонтер Юлія Пасішніченко))))

10:38 23.10.2019

"Стоп булінг"

23.10.2019р. у ДНЗ "МПЛ" відбулася зустріч спеціалістів Малинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей, молоді та Малинського районного відділу філії державної установи"Центр пробації" з учнями ліцею на тему "Стоп булінг". Учні дізналися, що таке булінг, які є види булінгу, відповідальність за здійснення булінгу та отримали буклети з порадами " Як впоратися із ситуацією самостійно і як діяти, якщо ти став жертвою булінгу"

10:32 23.10.2019

4-ий відкритий чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу "Battle Chef 4.0"

19 жовтня в Житомирі в ТЦ МЕТRO пройшов 4-ий відкритий чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу "Battle Chef 4.0". Завдяки своєму таланту вибороли ІІІ призове місце та бронзову медаль, а також диплом АРТ учні ліцею - Гаращук Діана та Мартиненко Євгенія в номінаціях за напрямками "Сервіс-клас" (сервірування столу та декантування вина) та номінації "Традиційний хліб"))) Викладач Кулініч Л., майстри в/н Гриневич Л., ДанильчукО., Шевчук Л., Марценюк К.)))

10:44 19.10.2019

#СонячнийПерформанс

Для реалізації проекту #СонячнийПерформанс ДНЗ "Малинський професійний ліцей" отримав установку з сонячними панелями. Найближчим часом здійснимо монтаж інтерактивного стенду, який буде використовуватися для підготовки учнів за професією "Електромонтер". Встановлення нового практичного стенду підвищить якість навчання учнів альтернативним джерелам енергії та їх використанню, що стало можливим завдяки Active Citizens Ukraine та підтримки Школа Медіапатріотів/ School of Mediapatriots та фінансування British Council Ukraine та Малинська міська рада.

10:22 12.10.2019

День самоврядування в ліцеї

До Дня вчителя учні ліцею підготували справжнє свято: фотозона у стилі : " Сьогодні я - педагог", гарна святкова концертна програма порадували всіх. А найактивніші учасники самоврядування провели лінійку та уроки

10:16 09.10.2019

Участь у відкритому заході " Таланти громади"

27 вересня на базі Чоповицької ОТГ учні та педагоги ліцею прийняли активну участь у відкритому заході " Таланти громади", що був підготовлений спільно з міським центром зайнятості.))) Виставки, майстер-класи з професій та смачні пиріжки з гарячим чаєм, яким учні ліцею пригощали всіх присутніх)))

14:24 30.09.2019

І Всеукраїнський фестиваль з нагоди дня народження В. Скуратівського

Учні та педагоги ліцею прийняли участь у І Всеукраїнському фестивалі, що проходив з дня народження Василя Скуратівського, автора відомої "Берегині".))) Родинний маєток-музей, в українському стилі, який був створений працівницею ліцею Галиною Кузьменко ))) Село Савлуки. Житомирщина))).

14:24 21.09.2019

День міста

Учні та педагоги ліцею прийняли активну участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі "Інкубатор ремесел", що проходив на базі ліцею, в районі стародавнього древлянського городища))) Майстер-класи, професійні виставки, показ моделей древлянського одягу та смачна слов'янська кухня.

10:37 21.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень