A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Захід в рамках проєкту «Ім’я героя на карті міста», присвячений Василю Барановському.

«Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе», під таким гаслом пройшов черговий захід в рамках проєкту «Ім’я героя на карті міста», організований Малинською міською центральною бібліотекою. Присвячений він був Василю Барановському. Зі сльозами на очах ми згадували нашого земляка, який героїчно загинув 29 січня 2015р. під час боїв за м.Вуглегірськ. Теплі спогади рідних, побратимів, історія життя в світлинах …і пам’ять, яка залишиться в серцях. Велика подяка Малинському професійному ліцею за допомогу в проведенні заходу.

11:22 30.01.2020

Семінар-тренінг "Я у світі професій".

29 січня 2020 р. для учнів 8-9 класів Владівської ЗОШ І-ІІ ступенів Малинського району практичним психологом Синежук А.В. був проведений семінар-тренінг "Я у світі професій".

08:48 29.01.2020

День Соборності України в ліцеї

"Велична та свята, ти наша Україно!" Під такою назвою пройшов День Соборності України в ліцеї.))) Підготували учні групи Ш-3-9 та керівники групи Харченко С.М., Гончаренко Т.В.)))

13:25 22.01.2020

Семінар "Soft Shills - гнучкі навички"

18-19 січня у Києві пройшов семінар "Soft Shills - гнучкі навички" від БФ " Приятелі діей", БО "UCARE Inc. - Приятелі дітей, США", БКК " EY", в якому прийняла активну участь учениця ІІ курсу ліцею, активна учасниця УР ліцею "Ровесник" - Павленко Діана, що навчається за професією: "Швачка, кравець".

08:58 18.01.2020

Тренінг "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?"

     14.01.2020 року з класними керівниками, вихователями практичним психологом Синежук А.В. був проведений тренінг "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?".

11:28 14.01.2020

Педагогічні читання на тему: «Вдосконалення та шляхи підвищення ефективності уроку в контексті інноваційних технологій»

13 січня 2020 року у навчальному закладі пройшли педагогічні читання на тему: «Вдосконалення та шляхи підвищення ефективності уроку в контексті інноваційних технологій». Були висвітлені такі питання як: «Впровадження елементів дуальної форми навчання на уроках професійно – практичної підготовки» (Гончаренко Т.В., майстер в/н), «Використання методів проблемного навчання на уроках виробничого навчання професії «Швачка;кравець» (Бех Р.М., майстер в/н), «Сучасні підходи у самореалізації особистості учнів» (Данильчук О.П., майстер в/н), «Шляхи підвищення ефективності уроків хімії» (Харченко К.С.), «Розвиток здоров'язбережувальної компетентності на уроках біології» (Синежук А.В.), «Застосування компетентнісно-орієнтованого підходу на уроках географії» (Костюченко Л.М.), «Формування ключових компетентностей учнів на уроках англійської мови шляхом використання інноваційних технологій» (Канюка Л.Ф.).

15:12 13.01.2020

Дистанційний курс "Основні аспекти створення дистанційного курсу навчання на прикладі платформи MOODLE"

У грудні 2019 року викладачі ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Канюка Л.Ф., Канюка А.М., Кулініч Л.М. успішно виконали програму дистанційного курсу "Основні аспекти створення дистанційного курсу навчання на прикладі платформи MOODLE" та отримали сертифікати.

15:16 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень