A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?"

     14.01.2020 року з класними керівниками, вихователями практичним психологом Синежук А.В. був проведений тренінг "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?".

11:28 14.01.2020

Педагогічні читання на тему: «Вдосконалення та шляхи підвищення ефективності уроку в контексті інноваційних технологій»

13 січня 2020 року у навчальному закладі пройшли педагогічні читання на тему: «Вдосконалення та шляхи підвищення ефективності уроку в контексті інноваційних технологій». Були висвітлені такі питання як: «Впровадження елементів дуальної форми навчання на уроках професійно – практичної підготовки» (Гончаренко Т.В., майстер в/н), «Використання методів проблемного навчання на уроках виробничого навчання професії «Швачка;кравець» (Бех Р.М., майстер в/н), «Сучасні підходи у самореалізації особистості учнів» (Данильчук О.П., майстер в/н), «Шляхи підвищення ефективності уроків хімії» (Харченко К.С.), «Розвиток здоров'язбережувальної компетентності на уроках біології» (Синежук А.В.), «Застосування компетентнісно-орієнтованого підходу на уроках географії» (Костюченко Л.М.), «Формування ключових компетентностей учнів на уроках англійської мови шляхом використання інноваційних технологій» (Канюка Л.Ф.).

15:12 13.01.2020

Дистанційний курс "Основні аспекти створення дистанційного курсу навчання на прикладі платформи MOODLE"

У грудні 2019 року викладачі ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Канюка Л.Ф., Канюка А.М., Кулініч Л.М. успішно виконали програму дистанційного курсу "Основні аспекти створення дистанційного курсу навчання на прикладі платформи MOODLE" та отримали сертифікати.

15:16 03.01.2020

Свято новорічної ялинки 2019

Свято новорічної ялинки зустріли учні та працівники ліцею. В гості завітали Дід Мороз та Снігурочка, веселі клоуни, сніговики,Червона Шапочка та вовк. Веселі новорічні конкурси, пісні, жарти та сміх лунали звідусіль. Закінчилось свято новорічною дискотекою))) Свято підготували учні та керівники групи Е-3-7 - Канюка А.М., Грибан В.В., Верстак С.М. та музичний керівник Петухов В.В.))) З Новим роком!!!

09:43 26.12.2019

Майстер-клас печива " Різдвяні коржики"

Спільно з ГО "Свічадо" (Ірина Оксаніч) та Інклюзивно ресурсним центром Центром, наші учні, привітали діток з особливими потребами, різдвяними коржиками, які випекли напередодні свят, показавши справжній майстер-клас (учні та майстер в/н Гриневич Л.М.). Хоровод навколо ялинки, гарні привітання, нові знайомства та смачні різдвяні зірочки, святковий настрій принесли наші учні (волонтерський загін учнів ліцею та керівник Синежук А.В.) ДІТИ ВІТАЮТЬ ДІТЕЙ!!! З Новим роком!!!)))

09:26 24.12.2019

"Подаруй дитині радість!" для вихованців Вишевицької школи-інтернат)

"Подаруй дитині радість!" Новорічно-різдвяна акція триває. Спільно з БО БФ "Волонтер 2015". Учні ліцею, разом з керівниками гуртків відвідали Вишевицьку школу-інтернат. Гарний святковий настрій та майстер-класи по виготовленню серветок, торту з цукерок та новорічних іграшок заропонували учні та керівники гуртків дітям Вишевицької школи-інтернат))) Керівники гуртків: Гриневич Л.М., Духопела О.В., Козаченко Н.І., Синежук А.В.)))Діти несуть радіст дітям)))

09:35 23.12.2019

Підготовка до новорічно-різдвяних свят триває

Підготовка до новорічно-різдвяних свят триває))) Учасники гуртків та їх керівники виговляють новорічні прикраси ручної роботи, готують фотозону, сервірують святковий новорічний стіл))) Керівники гуртків: Синежук А.В., Духопела О.В., Гриневич Л.М. та вихователь гуртожитку Оліфіренко Л.С. Також до виготовлення ялинкових іграшок ручної роботи та прикрашення ялинки 2020 долучились учні та керівники групи Е-3-7 з професії "Електромонтер, електрослюсар, слюсар з ремонту та устаткування"))) Майстри в/н Грибан В.В. та Верстак С.М.

09:51 21.12.2019

Акція "Подаруй дитині радість у День святого Миколая": візит у Потіївський інтернат

Щороку учні нашої школи пишуть листи з бажаннями до святого Миколая, а потім чекають, коли їх бажання здійсняться. У ролі святого Миколая виступають жителі м.Малина: підприємці,керівники різних організацій,прості люди, цілі сім'ї, студенти вишів, учні шкіл.Організовує цю благодійну акцію БО "Волонтер 2015" І ось сьогодні величезна група людей приїхала до нашої школи, щоб подарувати радість дітям і здійснити їх заповітні мрії. Діти щиро раділи подарункам, майстер- класам, гарним концертним номерам, організаторам вдалося створити святковий настрій та здружити дітей. Хочемо висловити слова щирої вдячності БО "Волонтер 2015", яку очолює Олексій Семенів, Юлії Пасічніченко,Богдану Ходаківському,Тетяні Левковій, Володимиру Петренку за організацію акції; студентам Національного університету ім.Шевченка, ГО "Традиції і порядок", працівникам центральної районної бібліотеки,учням Малинських ЗОШ номер 4та5, Малинського ліцею,художньої школи за те,що підтримали акцію і завітали в гості до дітей. Гарний настрій сьогодні створювали вокальний дитячий гурт Центру дитячої творчості,хореографічний колектив "Скайленд",театрально- музичний колектив "Маски Мельпомени", гурток декоративного мистецтва Центру дитячої творчості. Цікаву казку для дітей показав дитячий театр "Барвінок". Свято закінчилося,а діти тішаться подарунками,приміряють новий одяг, вихваляються новенькими іграшками. Друзі,ви справжні чарівники! Дякуємо всім-всім, хто приносив подарунки для дітей і виконував їх бажання.https://www.youtube.com/watch?v=YD0__2_Iivw&feature=share&fbclid=IwAR0i4r7_wzAaLtfJ2N6lU7pB3c3lIUl1TMXbEGiFpTX1HrVLXRaS6It-LzY

11:23 20.12.2019

"Подаруй дитині радість" для вихованців Потіївської школи-інтернат

Ось вже третій рік, як учні та педагоги ліцею, разом БО БФ "Волонтер 2015" відвідують школи - інтернати та беруть активну участь у акції "Подаруй дитині радість", що проходить в День Святого Миколая))). 20.12.19. активні учасники УР "Ровесник" та творчий колектив "Маски Мельпомели" (керівник Козаченко Н.І.) відвідали Потіївську школу-інтернат)) Діти несли радість та подарунки дітям

09:34 19.12.2019

Бесіди та тренінги в школах Малину та району

   "Знайомство з професіями" та "Я у світі професій" , під такою назвою в школах міста Малина та району були проведені бесіди і тренінги практичним психологом Синежук А.В.

18:46 18.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень