A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Флешмоб до Дня вишиванки

    Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки !!! Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

19:48 21.05.2020

Практичні роботи на карантині

Ліцей закритий на карантин... так як і інші навчальні заклади України. Тож вільного часу у наших учнів неначе і вдосталь. Поки батьки на роботі, наші учні зберігають звичний режим дня, стараються так само ефективно навчатися, як за звичайних умов, займатися практичною роботою.

10:43 20.05.2020

Як адаптуватися до нових умов життя в ситуації карантину?

Суспільство на тлі епідемії коронавіруса COVID-19 сьогодні опинилося в ситуації потреби адаптації до нових умов життя, які часто пов’язані з обмеженням в звичних діях, задоволеннях, навіть зобов’язаннях. Цей факт не може не позначатися на психологічному сприйнятті того, що відбувається. Вперше в історії людства понад мільярд людей на всій планеті опинилося на домашньому карантині та в ізоляції від свого звичного кола спілкування.  Україна — одна з тих країн, де карантинні заходи досить суворі, а значить, її громадяни опинилися в абсолютно незвичній і навіть стресовій для себе ситуації. Необхідно знати, як зняти психологічну тривожність в сім’ї під час самоізоляції. Усі підлітки, так само як і дорослі люди, відчувають тривогу, страх, самотність та зневіру через спалах коронавірусу у світі. Та знайте, що ви не самотні! У вас є батьки, рідні, друзі, які хоч і на відстані, та завжди підтримають у скрутну хвилину.  Відчувати тривогу – це нормально!

14:27 14.04.2020

Всеукраїнський Інтернет-марафон до Всесвітнього дня здоров'я!

Запрошуємо вас до участі у Всеукраїнському Інтернет-марафоні до Всесвітнього дня здоров'я! У зв’язку із запровадженням національного карантину Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області об'являє проведення з 7 квітня до 7 травня 2020 р. Всеукраїнський Інтернет-марафон освітян: «Здоровий дух – здорове тіло».

15:35 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень