A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем?

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Як підготуватися до Співбесіди з роботодавцем? Основні правила складання Резюме - під такою назвою були проведені бесіди зі здобувачами професійної (професійно-технічної) освіти соціальним педагогом Мельниченко Т. М.)) А здобувачам освіти з професії:"Швачка, кравець" надали інформацію про успішне працевлаштування, яке залежить від їх професійних якостей)))

16:25 11.02.2021

Куточок Пам'яті "Розстріляна молодість"

Куточок Пам'яті "Розстріляна молодість" (до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні) оформлений учасниками та керівниками гуртків "Креативна майстерня" та "Мистецтво кулінарії" (керівники Духопела О. В. та Гриневич Л. М.)

16:23 11.02.2021

Заочна фото-екскурсія до ДНЗ "Малинський професійний ліцей"

Заочна фото-екскурсія до ДНЗ "Малинський професійний ліцей" - сучасного навчального закладу професійної (професійно-технічної) освіти у системі підготовки висококваліфікованих, конкурентно- спроможних робітників))) ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

16:15 11.02.2021

Тематична бесіда "Правда про наркотики"

04.02.2021 року відповідно до річного плану, з учнями, які проживають у гуртожитку, було проведено тематичну бесіду «Правда про наркотики» з використанням ТЗН.

15:15 08.02.2021

"Віч на віч з Тичиною"

Бесіда - роздум біля книжкової виставки "Віч на віч з Тичиною" зібрала в читальній залі бібліотеки шанувальників поезії. "Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох",- писала Ліна Костенко. Павло Тичина, без сумнівів, один з них. Його збірка поезій "Сонячні кларнети" стала яскравою подією для українського мистецтва. Тож сьогодні кожен може відчути Божественну всесвітню гармонію поезії Павла Тичини.

13:08 28.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень