A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня Конституції 2021

«Конституція в перекладі з латинської мови означає «устрій», «будова». Це Закон про устрій та будову держави, головні права та обов’язки громадян».

14:43 22.06.2021

Про тісну взаємодію ринку праці та ринку освітніх послуг

Про тісну взаємодію ринку праці та ринку освітніх послуг, пошук інноваційних шляхів соціального партнерства та про використання дуальної форми освіти йшлося на зустрічі директорів Малинського міського центру зайнятості та Малинського професійно-технічного ліцею, а також представників ВНЗ «Університет «Україна».

15:00 14.06.2021

Здійснено мрію про власне житло!

26 травня здійснено мрію про власне житло! Здобувач освіти з числа дітей-сиріт, що є на повному державному забезпеченні ДНЗ "Малинський ПЛ" Дмитро Сулемін, що є випускником ліцею з професії: "Тракторист-машиніст с/г виробництва, слюсар з ремонту с/г машин, водій автотранспортних засобів", отримав ключі від власного житла, які вручив йому міський голова м. Коростень, звідки Дмитро є родом, - Володимир Москаленко. Добробуту, затишку та щастя нашому Дмитру в рідному домі!

14:51 01.06.2021

15 - ий Всесвітній День вишиванки

15 - ий Всесвітній День вишиванки - улюблене свято в ДНЗ " Малинський ПЛ", у якому активно прийняли участь працівники та здобувачі освіти ліцею. Метою проведеної акції була популяризація етнічного одягу та вшанування українських традицій. Присутні з цікавістю прослухали історію Дня вишиванки, вуличну етномузику. Цікавим та захоплюючим було колективне складання пластиковими кришечками українського рушника на асфальті (з тарапевтичним ефектом від практичного психолога Алли Синежук), а активні учасники акції у подарунок отримали екоторбинки та сфотографувалися біля фотозони.)))

12:10 20.05.2021

"Чорнобиль в серці України, а біль його по всій Землі"

Здобувачі освіти ліцею прийняли активну участь в онлайн-конкурсі "Чорнобиль в серці України, а біль його по всій Землі". На конкурс були представлені роботи в різних номінаціях:образотворче мистецтво, декламація поезії, пісні. Здобувачі освіти отримали за участь у конкурсі солодкі подарунки та були нагороджені грамотами. А тріо вокального гуртка" Starlight" у складі керівника Олени Верстак та учасників Іванни Лещенко та Євгенії Сахневич вийшли у фінал конкурсу, де будуть визначені переможці 22 травня!

15:38 17.05.2021

Творчий проєкт «Кенді бар»

13.05.2021 року в ДНЗ « Малинський професійний ліцей» була проведена, практична частина творчого проєкту «Кенді бар».

15:36 13.05.2021

До Дня пам'яті та примирення та 76-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі

До Дня пам'яті та примирення та 76-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі здобувачі освіти ліцею групи Е-1-12 та класний керівник Анна Канюка вшанували всіх, хто захищав світ і рідну українську землю і в роки Другої світової війни, і в наш час.

13:51 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень