A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсійні поїздки здобувачів освіти

В рамках Тижня професійної освіти здобувачі освіти ліцею відвідали День відкритих дверей підприємства ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ" , Міжнародну виставка ефективних рішень для агробізнесу в м. Києві та розподільчу підстанцію "Вокзальна" .

10:56 22.10.2021

ДЕНЬ КАР’ЄРИ «Освіта. Робота. Перспектива»

Запрошуємо долучитися до заходу щодо інформування стану зайнятості населення на ринку праці; майстер-класів від професіоналів; популяризації інтерактивних послуг служби зайнятості.

10:09 22.10.2021

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції "Технологія моди"

20 жовтня на базі нашого ліцею відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції: «Технології моди». Вітаємо нашого здобувача освіти Солодчук Марину з 2 місцем

19:05 20.10.2021

Формування установок на здоровий спосіб життя" з метою профілактики хвороб, що передаються статевим шляхом

20.10.2021р. у територіальному спеціалізованому відділенні м.Коростень практичний психолог Алла Синежук провела з групою здобувачів освіти ЗК-2-2 заняття "Формування установок на здоровий спосіб життя" з метою профілактики хвороб, що передаються статевим шляхом.

17:04 20.10.2021

Година спілкування "Чарівний світ професій"

Світ професій широкий, тому вибір успішної професії має бути обдуманий. В рамках Тижня професійної освіти 19.10.2021 р. у групі Т-2-6 практичним психологом була проведена година спілкування "Чарівний світ професій".У ході розмови здобувачі освіти здобули покрокову інструкцію – навігатор для вибору професій та отримали відповіді на запитання: «Що я хочу, що я можу і що треба?».

13:30 20.10.2021

МК на теми: "Роль резюме в успішному працевлаштуванні" та "Особливості та секрети успішного проходження співбесіди та онлайн-співбесіди"

Здобувачі освіти ліцею відвідали два МК у формі вебінарів, за участю Малинської міської філії центру зайнятості та ДНЗ "Малинський професійний ліцей" на теми: "Роль резюме в успішному працевлаштуванні" та "Особливості та секрети успішного проходження співбесіди та онлайн-співбесіди". Ознайомилися із секретами оформлення резюме, його структурою, елементами проходження співбесіди та правилами успіху під час телефонної співбесіди для отримання позитивного результату.

11:01 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень