A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

До дня народження Великого Кобзаря

Ми, українці, як і кожен народ світу, має свої святині. Однією з таких святинь, національною гордістю нашого народу є творчість Тараса Григоровича Шевченка. Саме з полум'яних творів Кобзаря весь світ дізнався, що є така прекрасна країна - Україна, з чудовим, добрим, роботящим народом, прекрасною мовою, піснями, героїчною і трагічною історією.

14:47 09.03.2021

Професія творити моду

"Маєш професію- маєш надію на майбутнє!". Презентація професії "Кравець" від ДНЗ "Малинський ПЛ"

09:48 09.03.2021

До 150-річчя з Дня народження великої поетеси Л.Українки

     150 років тому у Новограді-Волинському – 25 лютого (13-го за старим стилем) 1871 року – у шляхетній і освіченій родині Олени і Петра Косачів народилася дівчинка. Її назвали Ларисою, але вона візьме псевдонім «?Леся Українка» і стане одним із стовпів української культури. Батько Лесі (Лариси Косач) був правником, дійсним статським радником, маршалком Ковельського повіту. Мати (у дівоцтві Драгоманова) – відома письменниця і громадська діячка, яка взяла собі псевдонім – «?Олена Пчілка». Її брат, дядько Лесі Українки, Михайло Драгоманов – видатний український історик, філософ, дослідник мови, фольклорист, прихильник ідеї «європеїзму» України.

15:44 24.02.2021

випуск зі складу здобувачів групи Ш-4-9 з професії "Швачка, кравець".

16.02.2021р., випуск зі складу здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" групи Ш-4-9 з професії "Швачка, кравець".))) Вручення дипломів кваліфікованих робітників та атестатів про повну загальну середню освіту

12:58 16.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень