A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Виховний захід «Синам, які захищають Вітчизну»

Бути військовослужбовцем непросто. Добре, якщо в світі панує мир, але якщо виникає будь-який конфлікт, військовій людині доводиться брати в руки зброю, і не кожен психологічно готовий до цього. Цим відважним людям завжди були притаманні такі риси, як дисциплінованість, відданість, вірність своєму обов’язку й присязі, а також патріотизм. Вони повинні бути готовими в будь-який момент стати на захист свого народу та країни. Військовослужбовцям часто доводиться ризикувати своїм здоров’ям, а іноді й життям.

12:04 08.12.2020

Міжнародний день волонтера

Міжнародний день волонтера, свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Всі наші здобувачі освіти, всі працівники ліцею - волонтери! Вони зігрівають наших захисників на сході своїми малюнками та листами, цукерками та смаколиками, які випікають в лабораторії кухарів ліцею та вдома і передають воїнам в зону АТО. Впродовж років наші здобувачі освіти підтримують діток-інвалідів з Потіївської та Вишевицької шкіл-інтернатів подарунками, відвідують з концертами. Спільно з волонтерами Юрієм Мельником, Ларисою Маряновою, Іриною Оксаніч, Олексієм Семеновим, Надією Гостів, ви всі творите добро! Кожен вчинок волонтера спонукає до дій інших, а люди віддячать добром і повагою!

09:03 07.12.2020

Книжкова виставка "На варті Вітчизни"

З нагоди Дня Збройних Сил України,що відзначається 6 грудня, бібліотекар ліцею Левченко Н.П. презентувала тематичну книжкову виставку "На варті Вітчизни".

15:26 04.12.2020

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

1 грудня 2020 року відбулося онлайн-засідання для педагогічних працівників, які здійснюють керівництво та підготовку здобувачів освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. За результатами 2019-2020 н.р. Ясінська Марія , учениця групи К-2-3 ДНЗ "МПЛ", переможець II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту, зайняла III місце, нагороджена дипломом третього ступеня та отримала посвідчення кандидата в дійсні члени МАН України.

13:50 01.12.2020

З нагоди ювілею сучасного українського письменника, сценариста, журналіста Андрія Кокотюхи

Сьогодні визначає свій ювілей сучасний український письменник, сценарист, журналіст Андрій Кокотюха. Пропоную нашим читачам книгу повістей "Колекція гадів", яка зацікавить всіх, кому подобаються детективні історії.

13:41 17.11.2020

Робота Центру розвитку професйної кар’єри

ЦЕНТР РОЗВИКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ)) Матеріали, що є в кабінеті Центру, завжди доступні для здобувачів освіти)) Учениця ІІІ курсу групи Ш-3-4 Павленко Діана, разом з викладачем Козаченко Н.І., складають професійне резюме

14:58 09.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень