A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Стажування педагогічних працівників з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1», «А2»)

Дата: 28.11.2022 12:33
Кількість переглядів: 68

Педагогічні і науково-педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свою кваліфікацію. Метою підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників є їх професійний розвиток відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти (Постанова Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800).

Згідно з планом підвищення кваліфікації ДНЗ «Малинський ПЛ» на 2020-2023 навчальний рік, педагогічні працівники (2 викладачі,  старший майстер та 4 майстри виробничого навчання) в період з 14.11.2022 року по 18.11.2022 року пройшли стажування за 34 годинною програмою з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1», «А2») на базі аграрного навчально-практичного центру Коростишівського професійного аграрного ліцею та отримали сертифікати про проходження стажування. Метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників було вдосконалення та розвиток професійно-педагогічної компетентності шляхом опанування сучасних освітніх технологій, методик загальної та професійної педагогіки, психології, а також ознайомлення із сучасним устаткуванням, обладнанням, технікою, прогресивними методами організації праці, необхідними для здійснення якісної підготовки кваліфікованих робітників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень