A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс творчості "Моя новорічна мрія'

Напередодні новорічно-різдвяних свят в ліцеї було проведено конкурс творчості "Моя новорічна мрія'. Організаторами конкурсу стали лідери УР ліцею "Ровесник". Здобувачі освіти активно прийняли участь у конкурсі в номінаціях: "Ялинкова іграшка" та "Новорічна композиція". Незалежним голосуванням були визначені переможці, які отримали солодкі подарунки від учпрофспілки ліцею))) (Голова УР "Ровесник" Тамара Тишкевич, голова учпрофспілки ліцею Людмила Шевчук

13:36 30.12.2020

З прийдешнім Новим 2021 роком!

Кажуть, Новий рік – свято для дітей. Але з віком очікування чогось казково-чарівного не зникає. Вже з перших днів грудня ми очікуємо на найчарівніше новорічне свято та віримо, що в наступному році всі мрії здійсняться. То ж на передодні Нового року ціла авторська група працювала над створенням новорічної атмосфери у ліцеї, а саме: майстри в/н Зелінська Т.Л. та Гриневич Л.М., учні групи К-3-3 за участю гуртківців "Креативна майстерня", "Кулінарне мистецтво", керівника та вихованців вокального ансамблю "Starlight".

14:56 23.12.2020

Виховний захід на тему «Твоя професія, твоє майбутнє»

У житті кожної людини настає час, коли потрібно зробити вибір на користь своєї майбутньої професії. До когось усвідомлення «Ким я хочу стати?» приходить з ранніх літ, до інших - у юному чи дорослому віці. А хтось у своїх 50 ще не зрозумів чого прагне від життя.

18:00 22.12.2020

Виставка- пропозиція "Книга дарує натхнення"

21 грудня здобувачі професійної (професійно - технічної) освіти з груп Ш-1-5 та Ш-2-14 ознайомилися з виставкою- пропозицією "Книга дарує натхнення", що оформлена в бібліотеці ліцею.

16:00 21.12.2020

Всеукраїнський форум "COVID-19 нас не зупинить"

18.12.20 учні, лідери ДНЗ "МПЛ", були присутні в онлайн-форматі на Всеукраїнському форумі "COVID-19 нас не зупинить", присвяченому підвищенню рівня мотивації підлітків та розвитку лідерських навичок.

12:00 18.12.2020

Зустріч з дільничим офіцером поліції Глєбовим В.П.

15 грудня в ДНЗ "Малинський ПЛ" відбулася зустріч заступника директора з НВР та працівників психологічної служби ліцею з дільничим офіцером поліції Глєбовим В.П. Обговорили проблеми домашнього насильства та як від нього захиститись в умовах карантину

09:54 16.12.2020

"Стоп, булінг!"

З метою протидії булінгу в освітньому середовищі та в рамках акції "16 днів проти насильства" практичним психологом Синежук А.В, ученицею групи К-3-3 Ясінською Марією та інженером-електроніком Петренко О.М. був створений відеоролик "Стоп, булінг!"

10:03 14.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень