A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

"Дари осені" 2020

"Дари осені". Під такою назвою 02 жовтня в ліцеї була проведена виставка-конкурс до Дня працівників професійної (професійно-технічної) освіти. Здобувачі освіти представили креативні та цікаві композиції. Переможцями були визначені групи Ш-3-4, К-3-3 та Ш-1-5. А композиція " COVID-19" групи Т-2-11отримала приз глядацьких симпатій.

08:37 03.10.2020

До Дня працівника освіти

З нагоди Дня працівника освіти учні групи К-1-8 підготували вітання для працівників закладу.

09:37 02.10.2020

Всеукраїнський вебінар "Сучасні техніки для роботи з учнями "групи ризику":"швидка допомога".

30 вересня 2020 року відбувся Всеукраїнський вебінар "Сучасні техніки для роботи з учнями "групи ризику":"швидка допомога". Від закладів ПТО області у вебінарі взяла участь практичний психолог Синежук Алла, яка поділилась досвідом роботи з питання"Техніки роботи з профілактики і корекції суїцидальної поведінки учнівської молоді".

11:05 30.09.2020

ВІзит директора Житомирського обласного центру зайнятості Корінної Г.В.

24 вересня ДНЗ "Малинський ПЛ" відвідала директор Житомирського обласного центру зайнятості Корінна Галина Віталіївна. Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо підготовки молодих робітничих кадрів, кваліфікованих спеціалістів та їх працевлаштування. Галина Віталіївна разом зі своїми колегами з міського центру зайнятості відвідали лабораторії навчального закладу, побачили майстер-клас з карвінгу "Дари осені", розглянули фотовиставку робітничих професій "Ми - майбутнє держави". Приємною несподіванкою, було вручення Подяки за активну співпрацю, директору ліцею Миколі Івановичу Ілючку

08:51 24.09.2020

Знайомство учнів, що проживають у гуртожитку, з місцевим парком

Чим зайнятися в ясний сонячний день? Звичайно, провести його подалі від доріг і шуму. Природа в парку, прохолодний вітерець, свіже повітря і тиша - все розташовує до прогулянки і відпочинку. 17 вересня учні 1-ого курсу, які живуть в гуртожитку знайомились з містом Малин, прогулюючись стежками міського парку. Це старовинний парк - улюблене місце для прогулянок всіх жителів нашого міста, а тепер і ліцеїстів - першокурсників.

15:56 17.09.2020

Прибирання прилеглої території до гуртожитку

Гуртожиток - це друга домівка для учнів. 15 вересня учні, які проживають в гуртожитку, разом з вихователями наводили лад на прилеглій території: прибирали сміття, підмітали доріжки, загрібали опале листя і виносили у відведене місце. Всі працювали дружно, а результатом стала чиста, прибрана територія навколо гуртожитку.

16:01 15.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень