A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Звітно-виборча конференція обласної Ради учнівського самоврядування

ДНЗ "Малинський професійний ліцей", в Житомирі, на звітно-виборчій конференції обласної Ради учнівського самоврядування, серед закладів П(ПТ)О, гідно представляла учениця І курсу групи К-1-13 (професія: "Кухар; офіціант") Тишкевич Тамара. Наша учениця ввійшла до складу обласної ради учнівського самоврядування)))

08:46 15.11.2019

День української писемності та мови

День української писемності та мови в ліцеї))) Інтелектуальна гра-конкурс знавців української мови "Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема"))) Викладач Ювченко С.А.))

13:15 08.11.2019

Вибори в УР "Ровесник"

07.11.19. в ліцеї були проведені вибори в УР "Ровесник". Всі представники учнівського самоврядування, від навчальних груп, представили всім присутнім своє портфоліо та захистили проекти "Прогнозую своє завтра". Представляти свій проект в Житомирі серед лідерів учнівського самоврядування області буде учениця І курсу групи К-1-3 - Тишкевич Тамара))) Голова УР ліцею Гордієнко Ірина, голова учпрофспілки Шевчук Л.В.

13:31 07.11.2019

Екскурсійна поїздка до м. Київ. Міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу

Центр розвитку професійної кар'єри))) Екскурсійна поїздка до м. Київ. Міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу))) Учні по професії "Тракторист-машиніст с/г в-ва; слюсар з ремонту устаткування; водій автотранспортних засобів))) Майстри в/н Копійка І.П., Тарасенко М.І.

10:56 07.11.2019

День відкритих дверей ліцею

06.11.19. в ліцеї був проведений День відкритих дверей. Учні 9-х класів Малинського ЗНВК "Школа-ліцей 1" відвідали лабораторії та майстерні, навчальні кабінети, спортивну залу та гуртожиток ліцею. Із задоволенням учні прослухали цікаву екскурсію про історію ліцею, про учнів, що є захисниками нашої держави, ознайомилися з робітничими професіями, яких навчають професійні педагоги)

13:14 06.11.2019

Готуємося до реалізації проекту #СонячнийПерформанс

Готуємося до реалізації проекту #СонячнийПерформанс ДНЗ "Малинський професійний ліцей". На місці, де було раніше підсобне приміщення все прибрали і робимо велику площадку для установлення сонячних панелей. Учні 3 курсу (по професії "електромонтер") з майстром в/ н Верстак С. М. трудяться в очікуванні цікавої роботи, бо ж саме вони будуть проводити Work chop з монтажу батарей. Даний проект профінансований #BritishCouncilUkraine, #Малинськаміськарада, що стало можливим завдяки програмі #ActiveCitizens Ukraine та підтримки #ШколаМедіаПатріотів /School of Mediapatriots

10:52 31.10.2019

Тренінг " Сучасні технології пошуку роботи"

30.10.2019р. у групі К-3-8 був проведений тренінг " Сучасні технології пошуку роботи" провідним фахівцем Малинської міської філії Житомирського обласного центру зайнятості Берченко А.О..Учні 3 курсу були ознайомлені з тим, як офіційно працевлаштуватися, що для цього необхідно, які вимоги можуть бути у роботодавця. Центр розвитку професійної кар'єри працює!

08:52 30.10.2019

Освячення Свято-Покровського храму

27 жовтня учні ліцею прийняли участь у проведенні великого дійства УПЦ щодо освячення Свято-Покровського храму, на якому був присутній Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, численні парафіяни, народна артистка України Раїса Недашківська та волонтери))) Тісна співпраця з волонтером Маряновою Л.П.)))

10:47 27.10.2019

Екскурсія на підприємство ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ"

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Екскурсія на підприємство ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ". День відкритих дверей підприємства))) Учні по професії "Тракторист-машиніст с/г в-ва, водій автотранспортних засобів", "Електрослюсар з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту електроустаткування)))

16:06 26.10.2019

1-й Всеукраїнський літературно-мистецький фестиваль "До Василя"

Учні ДНЗ " Малинський професійний ліцей" беруть активну участь у різних заходах, що проходять у Малині і районі. 26.10.2019р. волонтери ліцею (з організатором волонтерської організації ліцею Синежук А.В.) допомагали у проведенні 1-го Всеукраїнського літературно-мистецького фестивалю ім.Василя Скуратівського "До Василя" - пригощали гостей кавою, чаєм, виготовляли квіти, якими прикрашали залу, в якій згодом відбувся концерт та нагородження учасників фестивалю, супроводжували гостей до різних локацій. По закінченні урочистостей учні-офіціанти створювали смачну атмосферу всім присутнім (спільно з майстром в/н Гриневич Л.М.). Майстрині ГО"Свічадо" провели майстер- клас по виготовленню ляльки оберега

10:55 26.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень