A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Підсумки роботи МК класних керівників та вихователів за квітень місяць 2022 року

Дата: 25.04.2022 11:10
Кількість переглядів: 61

Все буде Україна вільна й незалежна держава! 

Підведемо підсумки роботи МК класних керівників та вихователів за квітень місяць 2022 року.  Навіть у цей буремний час потрібно працювати, щоб готувати майбутнє покоління бути гідними патріотами і громадянами нашої держави, які зможуть відбудовувати Україну, формувати суспільство, творити нове, цікаве, корисне. 

Отже, члени МК класних керівників та вихователів:

1. 09.04.22 року приєднались до вебінару "Урок єднання: як розказати дітям про силу і красу України?" (експерт Яніна Хіжінська)

2. Взяли участь в онлайн - засіданні обласної методичної секції голів методичних об'єднань класних керівників та вихователів ЗП(ПТ)О на тему "Національно - патріотична виховання основа духовного розвитку громадянина", яке відбулося 14 квітня 2022 року на платформі ZOOM.

3. 19 квітня 2022 року з метою підвищення рівня цифрової грамотності молоді на платформі ZOOM взяли участь в обласному онлайн - тренінгу "Інформація. Пропаганда. Інформаційна війна".

Шановні колеги!!!!  Хочу побажати Вам любові, яка пронизує усі Ваші думки і дії.  Щиро даруйте її кожній людині, яку зустрічаєте і починайте кожен новий день усмішкою. 

Мирного Вам неба!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень