A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Вебінар на тему "Способи самодопомоги у період невизначеності"

12.05.2022 р. психологічна служба брала участь у вебінарі на тему "Способи самодопомоги у період невизначеності", де були надані дієві вправи та рекомендації для зняття стресу та зниження тривожності у воєнний час.

17:31 12.05.2022

Відкрите Освітнє кафе "Навички для майбутньої професії"

Центр розвитку професійної кар'єри.))Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" з професії: "Швачка; кравець" групи Ш-2-5 (класний керівник Світлана Харченко), прийняли активну участь у рамках Відкритого Освітнього кафе "Навички для майбутньої професії", що проходив в онлайн-форматі. Наші здобувачі освіти, познайомилися з іноземними учнями, обговорили питання навчання, що є спільними для професії, прийняли участь у вікторині.

12:22 11.05.2022

Історія, яку не можна забути

Продовжуємо тему, яка є актуальною і сьогодні: " Історія, яку не можна забути" ( до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні). 

12:08 08.05.2022

День пам'яті перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні ми поговоримо про державне свято - День пам'яті перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який щороку відзначатимемо 8 травня. Поговоримо з Вами на тему: "Пам*ятаємо, щоб не забути" У нашому рідному місті Малині є Герої, якими гордимось ми, малинці, Україна та багато тих людей, які цікавляться історією учасників місцевого підпілля і за межам нашої держави.

12:03 08.05.2022

День матері 2022

Завжди приємно почути красиві привітання, які обов'язково подарують хороший настрій всім жінкам, які вже мають горде звання мами, а також тим, хто отримає його в майбутньому. 

11:51 08.05.2022

Екологічна акція по озелененню території

04.05. працівники ДНЗ "Малинський професійний ліцей" провели екологічну акцію по озелененню території. Упорядкували клумби біля центрального корпусу та гуртожитку ліцею, висадили квіти.))) Зробимо цей світ кращим! Бо ми українці, бо ми є разом!)

11:43 04.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень