A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Обід для наших захисників до прийдешніх Різдвяних та Новорічних свят

Мечем і щитом, нашою опорою та захистом є ЗСУ. До прийдешніх Різдвяних та Новорічних свят працівники ДНЗ "Малинський професійний ліцей" приготували смачний обід для наших захисників. Кожний член трудового колективу побажав воїнам: мужності, відваги, здоров'я, добра та Перемоги! Нехай кожний захисник повернеться до рідного дому! Разом з обідом до захисників завітав Новорічний Зайчик! Подарував гарний настрій!

13:54 24.12.2022

З вірою у диво!

З вірою у диво! Під таким гаслом вихователі гуртожитку ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Оксана Коваленко та Ліна Оліфіренко 19 грудня 2022 року відвідали діток нашої громади у яких загинули батьки захищаючи нашу Державу. Завдяки підтримці настоятеля Свято-Покровської парафії, митрофорного протоієрея Василя Ігнатовича, Малинської міської ради (в особі заступника міського голови Віталія Лукашенка), волонтера Лариси Марянової та мами Героя, голови ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО", радника голови Житомирської обласної ради - Олени Максименко, до діток з 24-х родин Загиблих з нашої громади поспішали Помічники святого Миколая - наші вихователі.

13:38 20.12.2022

Подарунки для наших Захисників

Сьогодні всі матеріальні цінності пішли на другий план - вони пішли просто. Замість них головним стало взаємодопомога, взаємоповага, спілкування. Ось це все чітко осмислюється, коли розумієш, що ми всі разом. Бо інакше не може бути. І не буде! Україна у вогні. Але сильніше за вогонь бомбардувань, коли ми всі разом переживаємо і підтримуємо один одного. Саме тому ми підготували, різдвяні подарунки для наших Захисників, які є синами, братами, чоловіками наших колег. Ці подарунки будуть передані нашим Захисникам від колективу ДНЗ " Малинський професійний ліцей".

09:36 13.12.2022

Успішний випускник- міцна держава

У листопаді 2022 року в ДНЗ "Малинський ПЛ" пройшов I етап (ліцейний) конкурсу на кращий відеосюжет "Успішний випускник- міцна держава". Перемогу у I етапі конкурсу отримала Корнєй Світлана, випускниця 2016 року з професії "Швачка: кравець" та прийняла участь у II етапі (обласному) конкурсі.

14:56 10.12.2022

До Дня української хустки

Одягнеш хустину і ти - справжня жінка , Бо ти з України і ти - українка . А наша хустина - жіноча прикраса Із роду до роду , не втрачена часом . https://www.facebook.com/100068822589361/videos/pcb.1475552842855560/489926129659692

10:07 07.12.2022

До Дня Збройних сил України

У День Збройних сил України від щирого серця бажаємо міцних сил і незламної віри, бравих ідей та добрих надій, впевнених планів та обов'язкового успіху, незгасного оптимізму та відмінного виконання всіх поставлених завдань.

10:00 06.12.2022

Обласна методична секція викладачів предмета «Захист України»

5 грудня на базі Державного навчального закладу «Малинський професійний ліцей» територіальне відокремлене спеціалізоване відділення м. Коростень була проведена обласна методична секція викладачів предмета «Захист України» у формі навчально-практичного семінару (вебінару) (керівник: Шабаянц С.А., відповідальний: Лавренчук О.М.). Тема семінару досить актуальна у наші дні: «Психологічна допомога здобувачам професійної (професійно-технічної ) освіти в умовах воєнного стану».

16:58 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень