A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Стажування педагогічних працівників з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1», «А2»)

Педагогічні і науково-педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свою кваліфікацію. Метою підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників є їх професійний розвиток відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти (Постанова Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800).

12:33 28.11.2022

Пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років

Голодомор 1932-1933 років був системним, страшним геноцидом нашого українського народу. Українців морили голодом та страчували лише за те, що вони говорили рідною мовою, намагалися зберегти рідну культуру, віру та жити в мирі.

13:16 27.11.2022

До Всесвітнього дня дитини

До Всесвітнього дня дитини, розвиваючи у здобувачів освіти навички безпечної поведінки у суспільстві, здійснюючи розяснювальну, профілактичну роботу з попередження правопорушень та бездоглядності дітей, у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відбулася зустріч з працівниками поліції першого відділення Коростенського РУП.

18:29 23.11.2022

До Дня Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи! Свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

09:25 21.11.2022

Сучасні ноутбуки та хромбуки для педагогічних працівників закладу

Розвиток цифрових технологій, їх вплив на різноманітні галузі  життєдіяльності людини обумовлюють впровадження нових форм в організації освітнього процесу, пов’язаних з використанням цифрових технологій. Приділяється значна увага формуванню в учасників освітнього процесу умінь та навичок роботи в Інтернеті під час дистанційного навчання. А тому, важливо забезпечити безперервний освітній процес для педагогічних працівників та здобувачів освіти. Адже освіта сьогодні - це інвестиція в мирне майбутнє.

11:57 15.11.2022

Янголи-охоронці для наших Захисників!

Утверджуючи в свідомості і почуттях здобувачів освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" патріотичні цінності, керівник гуртка "Креативна майстерня" Олена Духопела разом з гуртківцями Тетяною Шуняковою, Вікторією Наталенко, Ганною Філімончук виготовили для наших Захисників маленьких янголів-охоронців.

11:31 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень