A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Тиждень фахової майстерності з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Дата: 22.12.2023 15:22
Кількість переглядів: 20

          З нагоди Дня Енергетика у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» з 18 -22 грудня проходив тиждень фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Тиждень розпочався цікавими та змістовними заходами, метою яких є підвищення рівня фахової підготовки здобувачів освіти з професії, упровадження в навчально-виробничий процес сучасних педагогічних і виробничих технологій, підвищення престижу робітничих професій, збагачення науково-методичного досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання. У рамках Тижня проведено ряд заходів:                                                                                                  

 - конкурси фахової майстерності  «Найкращий електромонтер»  серед здобувачів освіти груп 2-3 курсів з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» з тем: «Монтаж нереверсивного магнітного пускача» (Кириченко Т.В., майстер в/н) та «Схема підключення реверсивного керування трифазним асинхронним двигуном з короткозамкненим  ротором» (Осадчук В.З., майстер в/н).

Переможці:

І місце  - Феоктістов Андрій, Пономаренко Ігор, Гладков Максим

ІІ місце - Пеньора Костянтин, Петренко Віталій, Лисенко Денис

ІІІ місце - Стеценко Вадим, Дробуш Євгеній Недашківський Ярослав;

- конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти 1 курсу з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування» з теми: «Монтаж освітлення» (Верстак С.М., майстер в/н).

Переможці:

І місце – Кучинський Леонід

ІІ місце – Максименко Богдан

ІІІ місце – Ревенко Дмитрій;

   - майстер-класи: «Опресування кінців проводів» (Верстак С.М., майстер в/н), «Монтаж освітлення» (Пономаренко І., здобувач освіти 3 курсу), «Ремонт світлодіодного світильника» (Феоктістов А., здобувач освіти 1 курсу);

- виховні години на тему: «Енергетика Житомирщини, історія розвитку».

- зустріч з випускником Терещук В., який працює електромонтером на ПрАТ «Пинязевицький кар'єр» і на даний час виконує обов’язки керівника бригади електромонтерів. У ході бесіди Владислав поділився досвідом своєї роботи  зі  здобувачами освіти.

- круглий стіл «Підсумки Тижня з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Здобуваємо знання, застосовуємо їх на практиці та популяризуємо професію!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень