A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Тиждень фахової майстерності з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Дата: 22.12.2023 15:22
Кількість переглядів: 38

          З нагоди Дня Енергетика у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» з 18 -22 грудня проходив тиждень фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Тиждень розпочався цікавими та змістовними заходами, метою яких є підвищення рівня фахової підготовки здобувачів освіти з професії, упровадження в навчально-виробничий процес сучасних педагогічних і виробничих технологій, підвищення престижу робітничих професій, збагачення науково-методичного досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання. У рамках Тижня проведено ряд заходів:                                                                                                  

 - конкурси фахової майстерності  «Найкращий електромонтер»  серед здобувачів освіти груп 2-3 курсів з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» з тем: «Монтаж нереверсивного магнітного пускача» (Кириченко Т.В., майстер в/н) та «Схема підключення реверсивного керування трифазним асинхронним двигуном з короткозамкненим  ротором» (Осадчук В.З., майстер в/н).

Переможці:

І місце  - Феоктістов Андрій, Пономаренко Ігор, Гладков Максим

ІІ місце - Пеньора Костянтин, Петренко Віталій, Лисенко Денис

ІІІ місце - Стеценко Вадим, Дробуш Євгеній Недашківський Ярослав;

- конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти 1 курсу з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування» з теми: «Монтаж освітлення» (Верстак С.М., майстер в/н).

Переможці:

І місце – Кучинський Леонід

ІІ місце – Максименко Богдан

ІІІ місце – Ревенко Дмитрій;

   - майстер-класи: «Опресування кінців проводів» (Верстак С.М., майстер в/н), «Монтаж освітлення» (Пономаренко І., здобувач освіти 3 курсу), «Ремонт світлодіодного світильника» (Феоктістов А., здобувач освіти 1 курсу);

- виховні години на тему: «Енергетика Житомирщини, історія розвитку».

- зустріч з випускником Терещук В., який працює електромонтером на ПрАТ «Пинязевицький кар'єр» і на даний час виконує обов’язки керівника бригади електромонтерів. У ході бесіди Владислав поділився досвідом своєї роботи  зі  здобувачами освіти.

- круглий стіл «Підсумки Тижня з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Здобуваємо знання, застосовуємо їх на практиці та популяризуємо професію!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень