A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Конкурс: "На кращу новорічну секцію"

Дата: 27.12.2023 13:28
Кількість переглядів: 33

У рамках проведення підготовки до різдвяно-новорічних свят у гуртожитку ліцею був проведений конкурс: "На кращу новорічну секцію". Здобувачі освіти, що проживають у гуртожитку, прикрасили новорічними атрибутами не лише секції, а й свої кімнати хол та коридор навчального корпусу. До такої роботи долучилися і керівник гуртка "Креативна майстерня" Олена Духопела зі своїми учасниками гуртка і вихователі гуртожитку Ліна Оліфіренко та Оксана Коваленко.

Проходячи секціями, коридорами гуртожитку та ліцею можна побачити на стінах витинанки, новорічні вітання на тканині, виготовлені власноруч іграшки, сніговики, гірлянди та казкові гноми.

Оцінюючи учасників конкурсу, було враховано креативність, інноваційний підхід до створення новорічних атрибутів, авторську техніку виконання, естетичність.

Подарунки від учнівської профспілки ліцею, солодкі пакунки та шоколодки, отримали всі учасники конкурсу. А переможцями була визначена секція дівчат 2 поверху з професії: "Швачка; кравець" (староста секції Ольга Залізна)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень