A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гуртожиток.Бібліотека

Дата: від до Скинути

Тематична бесіда "Правда про наркотики"

04.02.2021 року відповідно до річного плану, з учнями, які проживають у гуртожитку, було проведено тематичну бесіду «Правда про наркотики» з використанням ТЗН.

15:18 08.02.2021

"Віч на віч з Тичиною"

Бесіда - роздум біля книжкової виставки "Віч на віч з Тичиною" зібрала в читальній залі бібліотеки шанувальників поезії. "Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох",- писала Ліна Костенко. Павло Тичина, без сумнівів, один з них. Його збірка поезій "Сонячні кларнети" стала яскравою подією для українського мистецтва. Тож сьогодні кожен може відчути Божественну всесвітню гармонію поезії Павла Тичини.

13:11 28.01.2021

Виховний захід на тему «Твоя професія, твоє майбутнє»

У житті кожної людини настає час, коли потрібно зробити вибір на користь своєї майбутньої професії. До когось усвідомлення «Ким я хочу стати?» приходить з ранніх літ, до інших - у юному чи дорослому віці. А хтось у своїх 50 ще не зрозумів чого прагне від життя.

18:00 22.12.2020

Виставка- пропозиція "Книга дарує натхнення"

21 грудня здобувачі професійної (професійно - технічної) освіти з груп Ш-1-5 та Ш-2-14 ознайомилися з виставкою- пропозицією "Книга дарує натхнення", що оформлена в бібліотеці ліцею.

16:00 21.12.2020

Виховний захід «Синам, які захищають Вітчизну»

Бути військовослужбовцем непросто. Добре, якщо в світі панує мир, але якщо виникає будь-який конфлікт, військовій людині доводиться брати в руки зброю, і не кожен психологічно готовий до цього. Цим відважним людям завжди були притаманні такі риси, як дисциплінованість, відданість, вірність своєму обов’язку й присязі, а також патріотизм. Вони повинні бути готовими в будь-який момент стати на захист свого народу та країни. Військовослужбовцям часто доводиться ризикувати своїм здоров’ям, а іноді й життям.

12:16 08.12.2020

Книжкова виставка "На варті Вітчизни"

З нагоди Дня Збройних Сил України,що відзначається 6 грудня, бібліотекар ліцею Левченко Н.П. презентувала тематичну книжкову виставку "На варті Вітчизни".

15:30 04.12.2020

З нагоди ювілею сучасного українського письменника, сценариста, журналіста Андрія Кокотюхи

Сьогодні визначає свій ювілей сучасний український письменник, сценарист, журналіст Андрій Кокотюха. Пропоную нашим читачам книгу повістей "Колекція гадів", яка зацікавить всіх, кому подобаються детективні історії.

13:43 17.11.2020

«Стежками міста Малин»

Продовжуємо працювати дистанційно. Пропонуємо віртуальну екскурсію «Стежками міста Малин». Фактично, це невелика прогулянка містом, яке має багатовікову історію. В кожному місті є своя візитна картка, в Малині - це:

10:08 02.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень