A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гуртожиток.Бібліотека

Дата: від до Скинути

Шкідливий вплив нікотину на молодий організм

    Сьогодні мова піде про "Шкідливий вплив нікотину на молодий організм". Саме тому, вихователь Коваленко О.В. підібрала підбірку соціальних роликів та відео на дану тематику.

14:45 04.11.2021

Участь в VIII міжрайонному студентсько-учнівському конкурсі-фестивалі «Слово і пісня Валерія Лісовського»

Здобувачі освіти "Малинського професійного ліцею" взяли участь в VIII міжрайонному студентсько-учнівському конкурсі-фестивалі «Слово і пісня Валерія Лісовського», присвяченого вшануванню пам?яті почесного громадянина Малинського району, колишнього директора Головківської школи, поета-пісняра, вчителя-філолога, просвітянина Валерія Володимировича Лісовського (1951-2004) та Дню вчителя.

15:05 29.10.2021

Тиждень професійної освіти

В ДНЗ "МАЛИНСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ" з 18.10.21 року по 23.10.21 року проходить Тиждень професійної освіти.

13:22 19.10.2021

Національно - патріотичне виховання в закладі професійної освіти. Виклики сьогодення

12 жовтня 2021року в ДНЗ "'Малинський професійний ліцей" у дружньому колі  зібрались класні керівники, вихователі, бібліотекар, заступник директора Кулініч Любов Миколаївна, методист ліцею - Канюка Лариса Федорівна.

13:21 13.10.2021

До Всеукраїнського Дня відповідальності людини

19 жовтня українці відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас, вшановуючи пам'ять про Богдана Гаврилишина, який написав 15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства - "Декларацію відповідальності людини".

12:31 11.10.2021

Стежками парку імені Миклухи - Маклая

Здобувачі освіти, які проживають в гуртожитку "Малинського професійного ліцею" прогулялися стежками парку імені Миклухи - Маклая, що є пам'яткою садово - паркового мистецтва.

16:31 01.10.2021

Екологічна акція, присвячена Всесвітньому дню прибирання

Щороку Україна  виходить на масштабне прибирання у третю суботу вересня разом з мільйонами громадян з 180 країн світу. Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей ",  які проживають в гуртожитку спільно з практичним психологом Синежук А.В. та вихователями гуртожитку - Коваленко О.В., Оліфіренко Л.С. взяли участь у екологічній акції, присвяченій Всесвітньому дню прибирання. Наша мета - дбайливе ставлення до довкілля.

09:28 24.09.2021

Гра-тестування «Що ми знаємо про нашу Конституцію?»

28 червня цього року Україна відзначатиме 25-ту річницю Конституції,  головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

13:19 24.06.2021

«Я і мої права»

«Я і мої права». Під такою назвою були об’єднані роботи  здобувачів освіти, які проживають в гуртожитку.  Метою заходу було об'єднати творчі зусилля, щоб викликати почуття гордості за те, що ми є громадянами єдиної Батьківщини - України.  Автори робіт намагались продемонструвати знання народних образів - символів, показати своє розуміння й бачення сучасних проблем країни та висловити ідею: Україна - це ми, це кожен із нас. Ми маємо права і обов’язки, які захищені Конституцією України.

13:14 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень