A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гуртожиток.Бібліотека

Дата: від до Скинути

Цінності в нашому житті, що поза часом

У нашому мінливому світі, з шаленим темпом життя, легко забути про тих, хто завжди поруч з нами. Щоб нагадати про це, ми зібралися у сімейній світлиці ліцею - нашому гуртожитку. Поговорити про ті цінності в нашому житті, які справді поза часом - це родина та щаслива жіноча доля в українській родині. (Підготувала вихователь гуртожитку Ліна Оліфіренко)

14:59 19.05.2023

Засідання обласної методичної секції голів методичних об'єднань класних керівників та вихователів у формі вебінару

06 квітня 2023 року голова МК класних керівників ДНЗ "Малинський професійний ліцей" - Оксана Коваленко стала активною учасницею вебінару засідання обласної методичної секції голів методичних об'єднань класних керівників та вихователів, який проходив у формі семінару-практикуму на базі Любарського професійного ліцею.

13:07 06.04.2023

Всеукраїнський тиждень грошей

з 22.03. по 02.04. в Україні проходить проведення Всеукраїнського тижня грошей. ПОДІЯ: здобувачі освіти, що проживають у гуртожитку відвідали краєзнавчий музей м. Малин.

11:07 24.03.2023

Як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі

16 березня в ДНЗ "Малинський професійний ліцей" була проведена зустріч здобувачів освіти ліцею, що проживають у гуртожитку, з працівниками поліції - старшим інспектором ювенальної превенції Ольгою Савчук та заступником начальника СРПП Володимиром Добровольським. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі.

11:07 17.03.2023

В рамках акції "Голуб миру летить над Україною"

Здобувачі освіти ДНЗ "Малинського професійного ліцею" в рамках акції "Голуб миру летить над Україною" продовжують збирати бляшанки для створення окопних свічок. Сьогодні було передано чергову партію.

09:06 28.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Щороку, 21 лютого, мільйони людей у всьому світі відзначають День рідної мови. Це свято є нагодою вшанувати мовні та культурні традиції, які передаються з покоління в покоління. Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. 

09:48 21.02.2023

До Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого українці вшановують День Героїв Небесної Сотні - людей, які повстали проти несправедливості на захист ідеалів демократії, громадянських прав і свобод, європейського майбутнього України. 

17:05 20.02.2023

З вірою у диво!

З вірою у диво! Під таким гаслом вихователі гуртожитку ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Оксана Коваленко та Ліна Оліфіренко 19 грудня 2022 року відвідали діток нашої громади у яких загинули батьки захищаючи нашу Державу. Завдяки підтримці настоятеля Свято-Покровської парафії, митрофорного протоієрея Василя Ігнатовича, Малинської міської ради (в особі заступника міського голови Віталія Лукашенка), волонтера Лариси Марянової та мами Героя, голови ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО", радника голови Житомирської обласної ради - Олени Максименко, до діток з 24-х родин Загиблих з нашої громади поспішали Помічники святого Миколая - наші вихователі.

13:40 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень