A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гуртожиток.Бібліотека

Дата: від до Скинути

"Ми за здоровий спосіб життя»

Мені дуже б хотілось поговорити з Вами про безцінний скарб, що ми здоров’ям звемо Із юних літ нам треба берегти, Адже нічого більше нам не треба, щоб тільки всі здорові були ми!

10:24 10.04.2022

Година спілкування «Ми повинні знати нашу історію» з використанням елементів дистанційних технологій"

Навіть у цей буремний час потрібно продовжити навчання. Адже, ви, наші діти та молодь - наше майбутнє. Саме нам разом доведеться відбудовувати Україну та формувати суспільство.

09:46 09.04.2022

Ми з Маріуполем

Привіт, друзі! Ми з України! Давно не бачились з вами, але спілкуємось по телефону. В країні нашій незвичайні обставини, коли змінився на До і ПІСЛЯ для кожного українця. Але ми впевнені, що українська земля прадавньої сили. Для чужих - загибель, для своїх - життя. Будьте певні, що все скоро відродиться з новою силою. І хто б там, що не говорив А згине зло і правда переможе Лише борись, а щастя не втече. Сьогодні ми дізнаємось цікаві факти минулого про славне місто Маріуполь і про його криваве сьогодення під час години спілкування «Ми з Маріуполем» Слава Україні! Слава Героям, які mзагинули, захищаючи суверенітет і територіальну незалежність України і тих, які боронять місто Герой від рашистів - орків!

09:41 06.04.2022

Година-роздум «Плани на сьогодення для майбутнього завтра»

Я, Коваленко Оксана Василівна, вихователь, сьогодні хочу поговорити зі здобувачами освіти, які проживають в гуртожитку про «Плани на сьогодення для майбутнього завтра». Дорогі мої друзі, пропоную переглянути мультфільм «Україна», який розповість Вам про незвичайні факти створення української держави від трипільців до сьогодення.

09:40 06.04.2022

Правда про наркотики

Привіт, мої найкращі друзі! Час вимагає змін, але ми впораємось з усіма проблемами. 

09:14 15.02.2022

«Безпека - понад усе!»

25.01.2022 року зі здобувачами освіти , які проживають в гуртожитку, була організована зустріч на тему «Безпека - понад усе!» з чітким дотриманням встановлених вимог адаптивного карантину.

09:49 25.01.2022

Шкідливий вплив нікотину на молодий організм

    Сьогодні мова піде про "Шкідливий вплив нікотину на молодий організм". Саме тому, вихователь Коваленко О.В. підібрала підбірку соціальних роликів та відео на дану тематику.

14:45 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень