A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гуртожиток.Бібліотека

Дата: від до Скинути

«Стежками міста Малин»

Продовжуємо працювати дистанційно. Пропонуємо віртуальну екскурсію «Стежками міста Малин». Фактично, це невелика прогулянка містом, яке має багатовікову історію. В кожному місті є своя візитна картка, в Малині - це:

10:08 02.11.2020

Інструктаж з елементами тренінгу Я роблю це так...

Час минає швидко... Позаду - перший місяць осені, насичений корисною, цікавою та різноманітною роботою з учнями, які проживають в гуртожитку. Вихователі свою діяльність проводили, враховуючи умови адаптивного карантину та організовували різні форми роботи з вихованцями: індивідуальні, парні, підгрупові, під час яких намагалися максимально забезпечити їх перебування на свіжому повітрі при сприятливих погодних умовах.

13:14 19.10.2020

"Козацькі розваги" 2020р.

Весело, сміливо, запально, блискавично! Саме так, у перший вівторок жовтня 2020 року пройшли "Козацькі розваги" - ігри-забави сильної половини учнів, які проживають у гуртожитку.

13:00 07.10.2020

Знайомство учнів, що проживають у гуртожитку, з місцевим парком

Чим зайнятися в ясний сонячний день? Звичайно, провести його подалі від доріг і шуму. Природа в парку, прохолодний вітерець, свіже повітря і тиша - все розташовує до прогулянки і відпочинку. 17 вересня учні 1-ого курсу, які живуть в гуртожитку знайомились з містом Малин, прогулюючись стежками міського парку. Це старовинний парк - улюблене місце для прогулянок всіх жителів нашого міста, а тепер і ліцеїстів - першокурсників.

16:01 17.09.2020

Прибирання прилеглої території до гуртожитку

Гуртожиток - це друга домівка для учнів. 15 вересня учні, які проживають в гуртожитку, разом з вихователями наводили лад на прилеглій території: прибирали сміття, підмітали доріжки, загрібали опале листя і виносили у відведене місце. Всі працювали дружно, а результатом стала чиста, прибрана територія навколо гуртожитку.

16:06 15.09.2020

Літературне обговорення "Слово в штатах поезії"

Бібліотекар ліцею Левченко Н.П. прийняла активну участь у літературному обговоренні "Слово в штатах поезії", що було проведено на базі Малинської міської центральної бібліотеки))) Літературне слово, віршовані рядки поезії, лірична музика

14:03 28.02.2020

Всесвітній день "Подаруй книгу"

4 лютого Всесвітній день "Подаруй книгу". В бібліотеці ліцею (спільно з міською бібліотекою) підготовлено виставку "Подаруй бібліотеці книгу" (з розділом "Книги оспівані коханням") Бібліотекар Левченко Н.П., Павленко К.А.

08:31 14.02.2020

"16 днів без насильства" виховний захід" Стоп, булінг!"

"16 днів без насильства", під таким девізом у гуртожитку ліцею був проведений відкритий виховний захід" Стоп, булінг!", підготовлений вихователем Мілевською Г.В. та практичним психологом Синежук А.В.))) На захід був запрошений предствник поліції Малинського ВП Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області, капітан поліції Савченко Анатолій Анатолійович

08:57 10.12.2019

Відеолекторій у гуртожитку

Місячник превентивного виховання в ліцеї продовжується.))) Відеолекторій у гуртожитку)) Перегляд художнього фільму "Чучело", викликав справжні емоції обурення

09:29 03.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень