A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Позаурочна робота

Дата: від до Скинути

Бесіди працівниками поліції щодо безпеки на дорогах в умовах воєнного стану

У рамках реалізації заходів з безпеки дорожнього руху та з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на дорогах, удосконалення та узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, з учасниками освітнього процесу були проведені бесіди працівниками поліції щодо безпеки на дорогах в умовах воєнного стану.

14:49 15.11.2023

До Міжнародного дня людей похилого віку

1 жовтня не тільки відзначають славетне свято педагогів - День вчителя, а і весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку - свято, яке покликане звернути увагу та нагадати всьому людству не тільки про обов'язки бути турботливими, милосердними, а й висловити пошану до людей, які є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

15:23 02.10.2023

В рамках всеукраїнського заходу "Час не лікує"

В рамках всеукраїнського заходу "Час не лікує", майстри в/н ДНЗ "Малинський професійний ліцей" з професії: " Швачка; кравець" - Олена Духопела, Раїса Бех та Тетяна Гончаренко, разом з підрозділом "Вірні завжди" МТГ ВГО " Об'єднання матерів і дружин Захисників України" у співпраці з ГО "Волонтер 2015", які надали тканину, пошили 18 прапорів.

09:32 19.08.2023

Акція "Троянди від випускників!"

Здобувачі освіти випускної групи з професії: "Тракторист-машиніст с/г виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій автотранспортних засобів" (керівники групи Наталія Возна, Василь Охрімчук, Олександр Осадчий), завершили, цього року, відому всім акцію, що триває в ДНЗ "Малинський професійний ліцей". На згадку, залишили висаджені квіти в рідному ліцеї.

09:50 01.07.2023

Розмова в колі "Правовий орієнтир"

28 червня 2023 року здобувачі освіти ДНЗ "Малинського професійного ліцею", які проживають в гуртожитку в невимушеній обстановці говорили про "Правовий орієнтир" ( розмова в колі з використанням нетрадиційних форм і методів, ТЗН ( інноваційний підхід музико терапія). В процесі проведення виховного заходу, вихователем Оксаною Коваленко використано:

09:27 28.06.2023

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

Сьогодні ми святкуємо день, коли наша країна отримала свій правовий фундамент, який оберігає наші права та свободи.

09:20 28.06.2023

"Герої нескореної України" - Владислав Булаєнко

Відеопрезентація "Герої нескореної України" в рамках обласного конкурсу. Сюжет про героя-захисника, що боронить свободу й суверенітет України, випускника ДНЗ "Малинський ПЛ" 2015 року, Булаєнка Владислава Сергійовича.

15:31 16.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень