A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Співай - ЗСУ прославляй!

Дата: 06.12.2023 15:55
Кількість переглядів: 10

ДНЗ "Малинський професійний ліцей". "Співай - ЗСУ прославляй!" Під такою назвою було проведено Караоке у ліцеї до Дня ЗСУ та свята Миколая.

Цей пісенний проєкт був проведений для збору коштів на допомогу нашим Захисникам.

Чому збір коштів піснею?

Тому, що пісня об'єднує!

Таку ідею, щодо пісенного проєкту, надали активні здобувачі УР "СВІТ". Діти співали як народні пісні, так і сучасні. До ліцею завітав Захисник, воїн ЗСУ, батько однієї із учениць ліцею, який приїхав у відпустку. Щиро дякував усім за підтримку наших воїнів.

Переможцями Караоке у ліцеї стали здобувачі освіти: Довбищук Катерина, Йовенко Богдан, Кульганик Юлія.

Діти не лише співали, збираючи кошти, а й активно приймали участь у ярмарку-продажу, пропонуючи власну продукцію: смаколики, іграшки, обереги, які можна повісити вдома на ялинку, створили гарну фотозону.

Допомагали дітям у втіленні таких креативних ідей щодо збору коштів для ЗСУ - голова УР "СВІТ" Богдан Остап'юк, музичний керівник вокального гуртка Олена Верстак, практичний психолог Алла Синежук, голова учнівської профспілки Людмила Шевчук та керівники гуртків: "Мистецтво кулінарної справи" Людмила Гриневич, "Креативна майстерня" Олена Духопела.

Приємно, що в цей день ми отримали вітання і прапор від наших випускників, Захисників 72 - ої ОМБР "Чорні Запорожці" та вітання і фотографії від Героїв 10 - ої бригади "Едельвейси", дякуючи яким наші діти продовжують навчання у рідному ліцеї.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

​​​​​​​


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень