A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Позаурочна робота

Дата: від до Скинути

Всесвітній день вишиванки 2023

Сьогодні здобувачі освіти та працівники ліцею одягнули вишиванки, щоб долучитися до Всесвітнього дня вишиванки. Ми всі розуміємо, що ми повинні зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу, тому сьогодні у нас було справжнє різномаїття вишитих візерунків.

15:04 18.05.2023

Всеукраїнський тиждень грошей

з 22.03. по 02.04. в Україні проходить проведення Всеукраїнського тижня грошей. ПОДІЯ: здобувачі освіти, що проживають у гуртожитку відвідали краєзнавчий музей м. Малин.

11:55 24.03.2023

Вшанування пам'яті Героя України - Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі"

"Він захищав Україну"- під такою назвою, класні керівники ДНЗ "Малинський професійний ліцей", Віра Кожара та Олена Данильчук, провели виховний захід. Метою було виховання патріотизму у здобувачів освіти, любові до України, поваги до Захисників, вшанування пам'яті Героїв.

11:49 18.03.2023

Як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі

16 березня в ДНЗ "Малинський професійний ліцей" була проведена зустріч здобувачів освіти ліцею, що проживають у гуртожитку, з працівниками поліції - старшим інспектором ювенальної превенції Ольгою Савчук та заступником начальника СРПП Володимиром Добровольським. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі.

11:50 17.03.2023

"НАС ЄДНАЮТЬ ДУМИ КОБЗАРЯ!"

"НАС ЄДНАЮТЬ ДУМИ КОБЗАРЯ!" Під такою назвою, перебуваючи в сховищі ліцею під час ракетної загрози, що ширилася по всій території України, здобувачі освіти та педагоги ДНЗ "Малинський професійний ліцей" вшанували Великого Кобзаря. Разом з викладачем української мови та літератури, Світланою Ювченко, діти читали вірші Тараса Шевченка, слухали українські пісні. Також ціково була проведена вікторина та розіграш лотореї присвяченої Шевченківським дням. Зібрані кошти поповнили акційну скриньку збору для ЗСУ!

11:45 09.03.2023

Виховний захід на тему "ХТО ВМИРАЄ В БОРОТЬБІ, У СЕРЦЯХ ЖИВЕ НАВІКИ"

Сьогодні слово "Герой" стали частіше вживати. Ним називають і пожежника, який виніс дитину з палаючої будівлі і вчителя, який дарує свої знання й душевне тепло вихованцям протягом усього життя, і лікаря, і воїна-захисника… Хто ж насправді гідний цього високого звання - Герой? Свою відповідь на дане питання спільно шукали здобувачі освіти групи К-3-4 та їх наставники: Данильчук Олена Петрівна, Шевчук Людмила Володимирівна.

11:42 07.03.2023

З Днем Жінки-Українки!

З Днем Жінки-Українки! Рудої, чорнобрової, шатенки і блондинки!Наші жінки прекрасні і сильні духом, вольові і граціозні. Вони є підтримкою нашим Захисникам. Їх енергія і запал ведуть до Перемоги!

11:37 25.02.2023

З Лесиним словом на крок ближче до Перемоги!

Поетеса, драматург-новатор, публіцист, критик, громадський діяч – це лише незначний перелік характеристик Лесі Українки. Її життя стало прикладом боротьби, а її зброя – це слово, яке й зараз є актуальним. Читаймо твори Лесі Українки і знаймо, що:

11:37 25.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень