A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Позаурочна робота

Дата: від до Скинути

"Шляхами подвигу, шляхами слави"

"Шляхами подвигу, шляхами слави", під такою назвою відбулася тематична лінійка присвячена Героям АТО та Героям Майдану. Учні з цікавістю слухали розповідь про події в зоні АТО від випускника ліцею, що є воїном на сході держави, Юрія Буца. Вшанували загиблих воїнів, що загинули обороняючи нашу державу від ворогів. Підготували захід учні гуртка "Музейна справа" та практичний психолог Синежук А.В. Бібліотекар Левченко Н.П. ознайомила всіх присутніх з тематичною виставкою.

14:01 25.02.2019

День Святого Валентина

Активні учасники учнівського самоврядування ліцею весело та дружньо організували та провели акцію "Подаруй Валентинку другу")))

14:03 14.02.2019

Екскурсія до Київського національного університету культури і мистецтва

07.02.2019 року учні третього курсу ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відвідали цікаву екскурсію, побувавши у Київському національному університеті культури та мистецтва. Учні з цікавістю слухали кураторів різних спеціальностей та оглянули навчальну та практичну базу різних кафедр. А саме: Журналістика; Міжнародні відносини; Культурологія; Кіно і телемистецтво; Мистецтво; Хореографія; Дизайн; Музичне мистецтво та Готельно-ресторанний бізнес. А на завершення учні отримали масу задоволення від спілкування з ректором університету Михайлом Михайловичем Поплавським.

14:04 13.02.2019

"ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ"

Вічний подвиг молодих героїв Крут, їх жертовність, в ім'я незалежності України, вшанували учні ліцею.          29.01.2019 року класний керівник Грибан В. А. та учні групи Т-3-11 підготували змістовну виховну  годину, а бібліотекар Левченко Н. П. підготувала книжкову виставку по темі, яка була представлена учням та працівникам ліцею.

14:05 30.01.2019

День Соборності України

22 січня в Україні відзначили 100 років Соборності нашої держави. Цього дня в ліцеї була проведена відкрита виховна година "ВЕЛИЧНА УКРАЇНА" (готували класний керівник Возна Н. В. та учні групи Т-2-6), а в гуртожитку учні ліцею разом з бібліотекарем  Левченко Н. П. провели патріотичну виховну годину та підготували малюнки і вироби з тіста, що символізують єдину соборну державу.

14:06 22.01.2019

День писемності

День української та міжнародної писемності традиційно провели в ліцеї. Учні пригадали знайомі, улюблені вірші, а юні поетеси ознайомили присутніх зі своїми творами.

14:07 14.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень