A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини Центру професійної кар'єри

Дата: від до Скинути

День відкритих дверей ліцею

17 квітня в ліцеї був проведений День відкритих дверей ліцею. Учні, що завітали в ліцей відвідали лабораторії та майстерні ліцею, взяли участь в проведених майстер-класах, розглянули професійні виставки та подивились святкову концертну програму. А також пройшли діагностику, що підготували працівники Центру зайнятості населення міста. До ліцею завітали учні Головківської, Слобідської, Гранітнянської, Йосипівської, Чоповицької ЗОШ Малинського р-ну та ЗОШ 3 , ЗОШ 4 м. Малина)))

16:19 17.04.2019

Візит учнів 10 -11 их класів ЗОШ 5 та ЗОШ 6 м. Малина до ліцею

16 квітня до ліцею завітали учні 10 -11 их класів ЗОШ 5 та ЗОШ 6 м. Малина. Цікаву екскурсію до комплексу вшанування воїнів АТО, що є випускниками ліцею, та до лабораторії кухарів, провела практичний психолог ліцею Синежук А.В.)))

10:44 16.04.2019

Зустріч директора ПП "Арніка" Власюк С. А. із здобувачами освіти груп К-1-3, К-1-2, К-3-13

Здобувачі освіти груп К-1-3, К-1-2, К-3-13, що навчаються по професії "Кухар; офіціант" отримали цікаву інформацію про розвиток ресторанного господарства в концерні ПП " Арніка", престижну роботу офіціантів, кухарів, барменів та адміністраторів в ресторані "Замок Володарів". Зі здобувачами освіти ліцею зустрівся директор ПП "Арніка" Власюк С. А., який запросив їх після закінчення ліцею продовжити професійну кар'єру в ресторані "Замок Володарів". Під час зустрічі були присутні працівники міського центру зайнятості, які ознайомили здобувачів з інформаційними буклетами щодо заповнення резюме та співбесідами з роботодавцями)))

10:11 16.04.2019

Візит на розподільчу підстанцію "Вокзальна"

Центр розвитку професійної кар'єри. 04.04.19. здобувачі освіти групи Е-2-7 та Е-3-12, що навчаються по професії електромонтер, разом з майстрами в/н Верстаком С.М., Грибан В.В., Кириченко Т.В. відвідали розподільчу підстанцію "Вокзальна" 110 КВ/10 КВ. Всі були здивовані її потужністю та новітнім обладнанням, яке їм продемонстрували працівники)))

10:03 04.04.2019

Круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта"

12 березня в рамках Тижня Відкритого Уряду України в МОНУ відбувся круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта" за участі представників професійної освіти МОНУ та представників учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти з Житомирської, Одеської, Рівенської, Сумської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської та Київської областей України. Житомирську область представляла Бабікова Дар'я - здобувач освіти ліцею, голова УР ліцею, голова учнівського самоврядування області. Дар'я піднімала на розгляд питання про підвищення стипендії, отримання статусу студентів та питання щодо ЗНО, а також достойно презентувала роботу УР в області.

16:30 12.03.2019

Зустріч з представниками Малинського центру зайнятості

28.02.19.відбулась зустріч з представниками Малинського центру зайнятості на базі ліцею. Під час зустрічі були обговорені та затверджені подальші дії щодо спільної роботи в Центрі Професійної Кар'єри ДНЗ "Малинський професійний ліцей"

14:24 28.02.2019

Екскурсія на виставку "АгроВесна" у м. Києві

Здобувачі освіти по професії: "Тракторист-машиніст с-г виробництва, слюсар з ремонту с-г машин,водій автотранспортних засобів" та майстри виробничого навчання Важинський А.М. та Копейка І.П. , відвідали виставку "АгроВесна" у м. Києві.

14:26 26.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень