A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини Центру професійної кар'єри

Дата: від до Скинути

"Ярмарок вакансій!" 2020

"Ярмарок вакансій!" під такою назвою у жовтні була проведена онлайн-година для здобувачів освіти ліцею соціальним педагогом Мельниченко Т.М.

10:02 26.10.2020

Профорієнтаційне заняття "Вибір професії - вибір життєвого шляху"

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Профорієнтаційне заняття "Вибір професії - вибір життєвого шляху"))) Соціальний педагог Мельниченко Т.М. у школах Коростенського району Житомирської області (с. Стремигород, с. М.Зубовщина, с. Ушомир

13:09 27.02.2020

Тренінг "Я - у світі професій"

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Тренінг "Я - у світі професій". Практичний психолог Синежук А.В. спільно з працівниками Малинської міської філії Житомирського обласного ЦЗН))) Малинівський ЗНВК І-ІІІ ступенів

13:05 27.02.2020

День відкритих дверей ліцею для учнів 9-х класів м. Малина ЗОШ 5 та ЗОШ 6 І-ІІІ ступенів

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) 27 лютого День відкритих дверей ліцею для учнів 9-х класів м. Малина ЗОШ 5 та ЗОШ 6 І-ІІІ ступенів. Учні шкіл відвідали лабораторії, майстерні, кабінети, ознайомились з робітничими професіями, які здобувають у ліцеї, побували на виробничому навчанні

10:44 27.02.2020

"Як стати успішним та як розпочати власну справу"

Як стати успішним, як розпочати власну справу навчали сьогодні на уроці в Центрі розвитку кар’єри учнів Малинського професійного ліцею фахівці з профорієнтації Малинської міської філії. Під час жвавої дискусії про те, що є основою для будь-якого бізнесу, здобувачі освіти міркували, як використати свою спеціальність, знання, вміння і захоплення. Майбутні швачки активно пропонували бізнес-ідеї, які можуть стати стартом для підприємництва, а це пошиття та ремонт одягу, постільної білизни, текстильний дизайн вікон, виготовлення креативних речей – ляльок, декоративних подушок тощо, та шукали шляхи їх реалізації. «Отже, щоб стати успішним, потрібно добре проаналізувати свої бажання, вміння та особливості свого характеру, і не боятись труднощів,» - зробили висновок учасниці зустрічі.

09:18 27.02.2020

"Формула вибору професії"

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Тренінгове заняття з учнями ЗОШ 5 І-ІІІ ступенів "Формула вибору професії"))) Практичний психолог Синежук А. В.

10:58 26.02.2020

Семінар-тренінг "Я у світі професій".

Центр розвитку професійної кар'єри.))) 29 січня 2020 р. для учнів 8-9 класів Владівської ЗОШ І-ІІ ступенів Малинського району практичним психологом Синежук А.В. був проведений семінар-тренінг "Я у світі професій".

08:50 29.01.2020

Зустріч з провідним спеціалістом ЦЗ Берченко А.О. (тренінг" Використання джерел інформації про вакансії")

Зустріч з провідним спеціалістом ЦЗ Берченко А.О. (тренінг" Використання джерел інформації про вакансії"), та випускником ліцею Черкас Василь у групі К-1-13, професія "Кухар; офіціант")))

12:26 25.11.2019

Екскурсійна поїздка до м. Київ. XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Енергетика в промисловості"

Центр розвитку професійної кар'єри))) Екскурсійна поїздка до м. Київ. XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Енергетика в промисловості". Міжнародний форум.))) Здобувачі освіти  по професії "Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування))) Голова МК Кожара В.Є.)

13:24 08.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень