A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гурткова робота

Дата: від до Скинути

"Безмежні джерела учнівської творчості"

Ось і підвели ми підсумки роботи за навчальний рік - обласний огляд-звіт "Безмежні джерела учнівської творчості". Святкова концертна програма, прекрасні, творчі, професійні виставки , Театр Мод , все це показали учні для гостей ліцею.

10:11 12.04.2019

Волонтерство

В день Святого Миколая учні ліцею та керівники гуртків "Креативна майстерня" Башинська В. М., "Шарм" Козакевич Т. В. та "Сучасна пісня" Петухов В. В. спільно з БО БФ "Волонтер - 2015", відвідали Потіївську шкоу-інтернат. Учні привітали дітей зі святом прийнявши участь у концертній програмі з танцями та піснями. Гарно попрацювала і УР ліцею "Ровесник" (голова УР Бабікова Д.). Під час проведених акцій в ліцеї були зібрані кошти та закуплені подарунки для 13 дітей Потіївської та Вишевицької шкіл-інтернатів та передані учням.

10:14 26.12.2018

Всеукраїнський конкурс творчості "За нашу свободу"

12.12.2018 року учениця ІІІ-го курсу, учасниця гуртка "Юний журналіст", Рудницька Юлія, зайняла ІІ-ге призове місце у Всеукраїнському конкурсі творчості "За нашу свободу", серед учнівської молоді (вірш - "Чекаю на тебе солдате!"). Керівник гуртка, викладач зарубіжної літератури Козаченко Наталія Іванівна. Вручення диплому переможця, який отримала Юлія -        м. Київ, будинок офіцерів ЗСУ.

10:15 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень