A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гурткова робота

Дата: від до Скинути

З днем ДОБРОВОЛЬЦЯ

Ми маємо бути вдячними тим хто боронить нашу країну від ворога. Тим хто дарує віру та надію на майбутнє. Дякую усім випускникам ліцею які зараз в лавах ЗСУ. Дякую колегам чиї діти, брати, чоловіки захищають Україну, захищають нас з вами... Дай Боже щоб кожен з них повернувся додому живий, і неушкоджений

11:32 14.03.2023

Участь у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ "Оксамит Fest"

Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей", учасники вокального гуртка "Starlight" під керівництвом Олени Верстак, прийняли участь у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ "Оксамит Fest" та здобули Перемогу - "ГРАН-ПРІ"!!!

13:16 08.02.2023

До Дня Збройних сил України

У День Збройних сил України від щирого серця бажаємо міцних сил і незламної віри, бравих ідей та добрих надій, впевнених планів та обов'язкового успіху, незгасного оптимізму та відмінного виконання всіх поставлених завдань.

10:46 06.12.2022

Янголи-охоронці для наших Захисників!

Утверджуючи в свідомості і почуттях здобувачів освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" патріотичні цінності, керівник гуртка "Креативна майстерня" Олена Духопела разом з гуртківцями Тетяною Шуняковою, Вікторією Наталенко, Ганною Філімончук виготовили для наших Захисників маленьких янголів-охоронців.

11:34 14.11.2022

Обласний конкурс "За нашу свободу!"

"За нашу свободу!" Під такою назвою здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей", учасники гуртка "Креативна майстерня" - Ганна Філімончук, Світлана Стеценко та Олександра Єнько взяли участь у обласному конкурсі (в рамках Всеукраїнського).

13:22 04.11.2022

Виготовлення скандинавського гнома

Готуємося до новорічних та різдвяних свят! Робота гуртка "Креативна майстерня" - виготовлення скандинавського гнома (керівник Олена Духопела)

08:18 23.11.2021

Виготовлення муляжа торта

Гурток "Мистецтво кулінарії" (керівник Гриневич Л. М.) "Виготовлення муляжа торта"?виготовлення желейних кульок, троянд і метеликів з цукровоі мастики, мереживо з айсингу?

10:49 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень