A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Гурткова робота

Дата: від до Скинути

Куточок Пам'яті "Розстріляна молодість"

Куточок Пам'яті "Розстріляна молодість" (до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні) оформлений учасниками та керівниками гуртків "Креативна майстерня" та "Мистецтво кулінарії" (керівники Духопела О. В. та Гриневич Л. М.)

16:24 11.02.2021

"Розстріляна молодість"

Участь у Всеукраїнській виставці декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва "Розстріляна молодість"))) Бібліотекар Левченко Н.П. та керівники гуртків: Гриневич Л. М., Грибан В.А., Духопела О.В., Козаченко Н.І.)))

08:35 12.02.2020

Підготовка до новорічно-різдвяних свят триває

Підготовка до новорічно-різдвяних свят триває))) Учасники гуртків та їх керівники виговляють новорічні прикраси ручної роботи, готують фотозону, сервірують святковий новорічний стіл))) Керівники гуртків: Синежук А.В., Духопела О.В., Гриневич Л.М. та вихователь гуртожитку Оліфіренко Л.С.

10:50 21.12.2019

Участь в обласному конкурсі "Різдвяний Дідух"

Учасники гуртків "Креативна майстерня" та "Мистецтво кулінарії" прийняли участь в обласному конкурсі "Різдвяний Дідух". Виствка поробок, смачний різдвяний куліч та участь учениці Павленко Діани у майстер-класі по виготовленню Різдвяного Дідуха))) Керівники гуртків - Духопела О.В. та Гриневич Л.М.

09:36 18.12.2019

Підготовка до новорічних свят

Готуємось до новорічно-різдвяних свят))) Робота гуртківців "Креативна майстерня" та "Кулінарне мистецтво" триває))) Керівники гуртків Духопела О.В. та Гриневич Л.М

09:06 16.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень