A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Волонтерство

Дата: від до Скинути

З вірою у диво!

З вірою у диво! Під таким гаслом вихователі гуртожитку ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Оксана Коваленко та Ліна Оліфіренко 19 грудня 2022 року відвідали діток нашої громади у яких загинули батьки захищаючи нашу Державу. Завдяки підтримці настоятеля Свято-Покровської парафії, митрофорного протоієрея Василя Ігнатовича, Малинської міської ради (в особі заступника міського голови Віталія Лукашенка), волонтера Лариси Марянової та мами Героя, голови ГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО", радника голови Житомирської обласної ради - Олени Максименко, до діток з 24-х родин Загиблих з нашої громади поспішали Помічники святого Миколая - наші вихователі.

10:54 20.12.2022

Подарунки для наших Захисників

Сьогодні всі матеріальні цінності пішли на другий план - вони пішли просто. Замість них головним стало взаємодопомога, взаємоповага, спілкування. Ось це все чітко осмислюється, коли розумієш, що ми всі разом. Бо інакше не може бути. І не буде! Україна у вогні. Але сильніше за вогонь бомбардувань, коли ми всі разом переживаємо і підтримуємо один одного. Саме тому ми підготували, різдвяні подарунки для наших Захисників, які є синами, братами, чоловіками наших колег. Ці подарунки будуть передані нашим Захисникам від колективу ДНЗ " Малинський професійний ліцей".

10:51 13.12.2022

Янголи-охоронці для наших Захисників!

Утверджуючи в свідомості і почуттях здобувачів освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" патріотичні цінності, керівник гуртка "Креативна майстерня" Олена Духопела разом з гуртківцями Тетяною Шуняковою, Вікторією Наталенко, Ганною Філімончук виготовили для наших Захисників маленьких янголів-охоронців.

10:37 14.11.2022

Все для Перемоги! Дрони для ЗСУ!

Все для Перемоги! Дрони для ЗСУ!Під такою назвою здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей", група Т-3-6 (керівники Наталія Возна, Василь Охрімчук, Олександр Осадчий) прийняли участь у акції "Око за око!", зібравши 1200,00 грн.на виготовлення дронів для ЗСУ.

10:49 09.11.2022

"ВІРНІ ЗАВЖДИ!"

"ВІРНІ ЗАВЖДИ!" Під такою назвою в осінній, вересневей день у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" було проведено акцію на підтримку наших захисників.

09:47 21.09.2022

У рамках волонтерської діяльності на підтримку ЗСУ!

Кожен не байдужий українець намагається зробити свій внесок на підтримку ЗСУ у цей тяжкий для нашої держави час.       У рамках волонтерської діяльності майстри виробничого навчання ДНЗ "Малинський професійний ліцей" разом із здобувачами освіти 3 курсу з професії "Швачка; кравець" підтримують та допомагають нашим військовим. На даний час     виготовлено 40 тактичних плащів та 50 чохлів для фляг, виконується ремонт та відновлення військового спорядження, одягу.      Робимо все, щоб підтримати тих, хто воює за перемогу та мир в Україні!

09:45 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень