A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Волонтерство

Дата: від до Скинути

Білизняні вироби для поранених воїнів

1 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць. В умовах військового стану кожен намагається внести свій вклад у наближення перемоги та допомогти нашим воїнам.

12:14 29.09.2023

В рамках всеукраїнського заходу "Час не лікує"

В рамках всеукраїнського заходу "Час не лікує", майстри в/н ДНЗ "Малинський професійний ліцей" з професії: " Швачка; кравець" - Олена Духопела, Раїса Бех та Тетяна Гончаренко, разом з підрозділом "Вірні завжди" МТГ ВГО " Об'єднання матерів і дружин Захисників України" у співпраці з ГО "Волонтер 2015", які надали тканину, пошили 18 прапорів.

09:32 19.08.2023

"Врятувати Херсон, Нову Каховку, Олешки..."

"Врятувати Херсон, Нову Каховку, Олешки...", - сьогодні ці слова лунають у кожному місті, на кожній вулиці, у кожній душі, адже ми всі знаємо, як постраждали ці райони від найбільшої рукотворної екологічної катастрофи Європи.

15:29 09.06.2023

Наближаємо Перемогу разом!

"Наближаємо Перемогу разом!" Під такою назвою, здобувачі освіти та працівники ліцею, долучилися до допомоги нашим Захисникам. В позаурочний час, готували їжу для наших воїнів: ліпили вареники, смажили картопляні зрази. Кожен смаколик готувався з теплом і любов'ю для наших Захисників.

11:47 15.03.2023

Партія солі "Міць. Українська кам'яна!"

Партія солі "Міць. Українська кам'яна!" Під такою назвою "Артемсіль", в мережі магазинів "Сільпо", продає сіль, де кошти від кожної проданої пачки будуть спрямовані на придбання дронів-камікадзе для потреб розвідки України.

11:35 09.03.2023

Обід для наших захисників до прийдешніх Різдвяних та Новорічних свят

Мечем і щитом, нашою опорою та захистом є ЗСУ. До прийдешніх Різдвяних та Новорічних свят працівники ДНЗ "Малинський професійний ліцей" приготували смачний обід для наших захисників. Кожний член трудового колективу побажав воїнам: мужності, відваги, здоров'я, добра та Перемоги! Нехай кожний захисник повернеться до рідного дому! Разом з обідом до захисників завітав Новорічний Зайчик! Подарував гарний настрій!

10:55 24.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень