A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Виховний захід на тему «Твоя професія, твоє майбутнє»

Дата: 22.12.2020 18:00
Кількість переглядів: 323

У житті кожної людини настає час, коли потрібно зробити вибір на користь своєї майбутньої професії. До когось усвідомлення «Ким я хочу стати?» приходить з ранніх літ, до інших - у юному чи дорослому віці. А хтось у своїх 50 ще не зрозумів чого прагне від життя.

Відповідно до річного плану виховної роботи з учнями, які проживають у гуртожитку, 22.12.20 року було проведено виховний захід на тему «Твоя професія, твоє майбутнє».

Сьогодні ми об’єднали учнів, які в Малинському професійному ліцеї отримують професію кухаря - офіціанта.

Під час спілкування учні, які проживають у гуртожитку:

· розповіли про що вони мріяли і ким себе бачать в майбутньому (анкета «Мій вибір»);

· переглянули відео «Моя професія - кухар - офіціант», щоб кожен з присутніх визначив пріоритети, які надають змогу цінувати себе і ту справу, якій зараз приділяють певний проміжок свого життя;

· визначили ресурси, з яких, при бажанні, є можливість черпати знання, вміння, творчість (розмова - знайомство з літературними новинками «Книжковий вернісаж»););

· створили «Квітку бажань», на пелюстках якої записали ті риси характеру, які потрібно мати кухарю, щоб стати справжнім професіоналом.

Спілкуючись, висловлюючи свої думки, учні дійшли висновку, що кухар - це візитна картка будь якого закладу харчування. Але, щоб стати справжнім асом потрібно багато вміти і знати. Вихователь Коваленко Оксана Василівна відзначила: « Відтепер ми знаємо всі тонкощі своєї професії, або майже всі, бо творча людина має потребу навчатися все життя і не зупинятися на досягнутому. Почувши ваші думки, я переконана, що кожен з вас стане справжнім майстром своєї справи».

https://www.facebook.com/100049918805780/videos/212179247122701/

???????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень