A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

МК "Сучасні джерела пошуку роботи"

Дата: 04.11.2020 15:31
Кількість переглядів: 235

     4 листопада 2020р. відбувся МК у формі вебінару на платформі ZOOM за участі Малинської міської філії центру зайнятості та Малинського професійного ліцею на тему:  "Сучасні джерела пошуку роботи". 

    Фахівці ДСЗ наочно представили, як користуватися сайтом Державної служби зайнятості , дали рекомендації з реєстрації до "Персонального кабінету", що надасть можливість отримувати корисні поради, нові актуальні вакансії і використовувати загальнодоступний шаблон для складання резюме. Було обговорено про основні проблеми пошуку роботи, які існують сучасні джерела та як при цьому не загубутися в інформаційному потоці в мережі Internet.  

       Також ознайомилися з освітнім порталом Державної служби зайнятості, що є новим продуктом державної служби зайнятості, який призначений для отримання користувачами інформації про ринок праці, вимоги роботодавців до претендентів на роботу, правила та норми складання сучасних документів, що супроводжують пошук та отримання роботи, як то – резюме та супровідний лист. Даний портал стане корисним для роботодавців, населення та працівників ДСЗ. Освітня платформа містить контент, що відповідає освітнім та інформаційним потребам фахівців центрів зайнятості та інших соціальних працівників. Відвідавши вебінари, онлайн тренінги та опрацювавши наведені конспекти, спеціалісти матимуть змогу розвити та удосконалити власні знання і навички, підвищити свій фаховий рівень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень