A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Засідання гуртка "Оберіг"

Дата: 06.04.2023 15:08
Кількість переглядів: 49

В ДНЗ Малинський професійний ліцей " відбулось чергове засідання гуртка "Оберіг" (керівник Оксана КОВАЛЕНКО). Члени гуртка говорили про те, що українська природа є ще однією жертвою російської агресії. Військові дії вплинули на кожний компонент довкілля – тваринний і рослинний світ, воду, повітря, ґрунт. Наслідки цього негативного впливу будуть довгостроковими та матимуть не лише локальний, а й глобальний характер.

Під час розмови в колі члени гуртка обговорили дану тему та дійшли до висновку:

"Найжахливішим наслідком вторгнення рф на територію України є серйозні втрати серед людей: і цивільних, і військових. Війна забирає у нас найцінніше – життя. Вона руйнує інфраструктуру, завдає економічних збитків, змушує тисячі людей покидати свою державу. На тлі людських втрат наслідки для довкілля можуть здаватись проблемою не першочерговою. Але страждання, які війна завдає довкіллю, ще не одне десятиліття будуть нагадувати про повномасштабне російське вторгнення".

Староста гуртка Аліна Сопко запропонувала підтримати Захисників та Захисниць, які зі зброєю в руках оберігають територію рідної країни від рашистів, саме:

- створити вітальні листівки - побажання;

- написати листи - підтримки для ЗСУ та відправити їх туди, де "гаряче".

Гуртківці із задоволенням підтримали ідею Аліни та викладали думки на папері, які йшли від душі. Вийшли дуже незвичайні, неповторні листи. Їх передали родині Філоненко Наталії.

Робимо те, що можемо, там, де є!!! 

На один крок ближче до Перемоги!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень