A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Міжнародний День Миру

Дата: 21.09.2022 14:06
Кількість переглядів: 65

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний День Миру. 

Був час, коли для нас, українців, мир - це була повсякденна реальність: на вулицях було спокійно, діти ходили до школи, всі поспішали у своїх справах. А ще ми будували плани на майбутнє, працювали, ростили дітей, посміхалися і просто жили...

Проте все змінилось в один день, який запам'ятаємо на все життя. Нема сім'ї, яка б не відчувала біль, сльози, відчуття переживання за втрати... 

Разом з тим, випробування нас обєднали. Тепер мир - необхідний, як повітря. Кожен із нас має одне бажання - прокинутись під мирним небом!

Нам потрібен Мир!!!!!!! 

Ми - за Мир у всьому світі!!!

Тому учасники освітнього процесу професійного ліцею вирішили саме в цей день провести акцію "Голуб миру летить Україною" на підтримку Захисників і Захисниць.

Незабутні пахощі гарячого чаю , смачні булочки , участь у майстер - класі по розпису пряників , який дозволив створити не тільки смачні та красиві ласощі до чаю, але й став шедевром, окрасою для подарунку найріднішим.  Незабутніми є образи красунь - українок, знімки на пам'ять про День Миру (локація - фотозони відповідно до тематики заходу).  Родзинкою акції стала участь в національному проєкті зі збору бляшанок на "бандерпечі" для воїнів під назвою "Зігрій своїх, щоб вороги палали". 

ПРОДОВЖЕННЯ БУДЕ ДАЛІ... 

Акція "Голуб миру летить над Україною" проходила в ігровій формі, з цікавими історіями і в теплій дружній атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень