A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Інструктаж з елементами тренінгу "Я роблю це так..."

Дата: 19.10.2020 13:17
Кількість переглядів: 265

Час минає швидко... Позаду - перший місяць осені, насичений корисною, цікавою та різноманітною роботою з учнями, які проживають в гуртожитку. Вихователі свою діяльність проводили, враховуючи умови адаптивного карантину та організовували різні форми роботи з вихованцями: індивідуальні, парні, підгрупові, під час яких намагалися максимально забезпечити їх перебування на свіжому повітрі при сприятливих погодних умовах.

Проведено Інструктаж з елементами тренінгу "Я роблю це так...": ознайомлено учнів з правила ТБ, правилами респіраторної гігєни та як захиститись від COVID - 19.

Формуючи повноцінну особистість учнів, вихователь Коваленко Оксана Василівна розкрила вихованцям "Таємниці ідеального подружжя" (усний журнал), ознайомила з нормативними документами уряду України з питань екології навколишнього середовища (розмова в колі), надала можливість кожному визначити свою самооцінку (тести). Відповіді на запитання вікторини "Знавці дорожнього руху" нагадали учням про правила безпечного пересування містом, під час поїздок додому.

Цікавою була екскурсія "Незнайомими стежками міста Малин", а "Гортаючи сторінки історії Малинського професійного ліцею", здобувачі проф. освіти дізналися про здобутки учбового закладу, в якому навчаються.

Чиста територія навколо гуртожитку стала результатом спільних зусиль і вихователів, і учнів (акція "Працюємо разом, радіємо разом").


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень