A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

До дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 18.02.2021 13:01
Кількість переглядів: 215

Привіт, друзі!!!!!

Продовжуємо спілкуватись дистанційно.

Україна - це отча земля, рідний край, де ми народилися. Наша держава розташована в центрі Європи. Україна - це територія гідності й свободи.

Сім років тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули більше ста осіб, кілька десятків зникли безвісти, більше тисячі дістали поранення, а сотні - були заарештовані та зазнали тортур.

Роки важких втрат, болю і випробувань, подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя. 2013-2014 рік закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого, чистого, світлого, відчайдушного пориву повстанців. Такою є ціна нашої свободи. Кривава жертва мирних людей принесена на жертовник заради майбутніх поколінь.

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у роки революції. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

18.02.21 року з учнями, які проживають у гуртожитку, було проведено виховну годину до дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні. І, як ніколи, пророчо звучать слова нашого земляка - Володимира Канюки:

Непереможний той народ, що є із Богом,

Без олігархів, казнокрадів на чолі.

Тільки вперед, невимушеним кроком

Йдемо по рідній батьківській землі.

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях… Вшануємо хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України!

https://www.facebook.com/rjdfktyrjrcfyf/videos/896643787817437/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень