К-2-3
Дата: 18.03.2020 12:27
Кількість переглядів: 370
Теми:
- Урок узагальнення знань.Лабораторно-практична робота.Технологія приготування солодких страв.
- Технологія приготування тіста та виробів з нього (Розпушувачі).
- Технологія приготування фаршів.
- Т/п рідкого прісного тіста.
- Т/п дріжджового тіста опарним і безопарним способами.
- Т/п виробів з дріжджового тіста.
- Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста, піци.
- Т/п багатопорційних виробів з дріжджового тіста, піци ( продовження попередньої теми).
- Т/п прісного здобного тіста.
- ЛПР -Технологія приготування тіста та виробів з нього.
- ЛПР - Лабораторно – практична робота №12. Технологія приготування тіста та виробів з нього.