A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

К-2-3

Дата: 18.03.2020 12:27
Кількість переглядів: 351

Теми:

  • Урок узагальнення знань.Лабораторно-практична робота.Технологія приготування солодких страв.
  • Технологія приготування тіста та виробів з нього (Розпушувачі).
  • Технологія приготування фаршів.
  • Т/п рідкого прісного тіста.
  • Т/п дріжджового тіста опарним і безопарним способами.
  • Т/п виробів з дріжджового тіста.
  • Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста, піци.
  • Т/п багатопорційних виробів з дріжджового тіста, піци ( продовження попередньої теми).           
  • Т/п прісного здобного тіста.        
  • ЛПР -Технологія приготування тіста та виробів з нього.        
  • ЛПР - Лабораторно – практична робота №12. Технологія приготування тіста та виробів з нього.                                                                              

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень